реклама Делікат

19 липня сміляни схилили коліна, розділили біль непоправної втрати з рідними та провели останньою земною дорогою ще одного земляка, мужнього патріота та захисника, молодшого сержанта Олега Олександровича Шевченка.

Фото: Смілянська міськрада


Герой народився 14 лютого 1984 року у Смілі. Тут закінчив загальноосвітню школу №11. Згодом навчався у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, де здобув спеціальність слюсаря зі збирання металевих конструкцій, електрогазозварника. Після закінчення був призваний на строкову військову службу до лав ЗСУ. У 2011 році здобув ще одну освіту у Кам‘янському технічному коледжі Державного технічного університету.

Фото Олександра Слепцовського


Повномасштабна війна, яку розпочала росія проти України, докорінно змінила плани Олега на мирне і щасливе життя. Він служив гранатометником, мужньо та самовіддано разом з бойовими побратимами захищав Батьківщину від ворога.

14 липня 2024 року молодший сержант Олег Шевченко загинув внаслідок артилерійського обстрілу поблизу одного з населених пунктів Волноваського району, що на Донеччині.

Фото Олександра Слепцовського


Жалобна церемонія прощання із загиблим Героєм вже традиційно пройшла у Покровському соборі Сміли.

Поховали загиблого Героя у Смілі на Алеї Слави (Загреблянське кладовище).

Олександр Слепцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100