реклама Делікат

У останню путь у Черкасах провели захисників Ігоря Спірова та Юрія Кушніренка.

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Ігор Спіров народився у м.Каховка, Каховського району, Херсонської області. Разом з батьком переїхав до міста Цюрупінськ (Олешки).

Там навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Після школи навчався в учбово-курсовому комбінаті ОЖКУ на професію каменяр-тесляр.

Працював на різних підприємствах міста, а саме: будівельному підприємстві, дорожньо-будівельному підприємстві та на виробництві мінеральних добрив.

У 2022 році виїхав з родиною з окупованої території до міста Черкаси.

В Черкасах працював на ТОВ „Виробнича компанія Гуд Фуд“ на посаді працівника складу з виробництва безалкогольних напоїв.

Був призваний по мобілізації. Проходив військову службу на посаді розвідника - навідника розвідувальної групи. Ігор Спіров загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання. Йому було 44 роки.

Фото: фейсбук Анатолія Бондаренка – міського голови Черкас


Юрій Кушніренко народився в м. Бердичів Житомирської області.

Навчався в Черкаській загальноосвітній школі №10. Потім - в Харківському університеті танкових військ, після закінчення проходив військову службу в м. Ужгород у лавах Збройних Сил України.

Згодом навчався у Київському університеті імені Т. Шевченка за фахом «магістр права», після чого працював на посаді заступника прокурора Київського гарнізону, з якої звільнився за станом здоров’я.

Працював юристом у державних установах.

З початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу на посаді майора юстиції військової частини. На жаль, Юрій Кушніренко передчасно пішов з життя у віці 45 років.

Вічна пам'ять захисникам України. Співчуття рідним і близьким.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100