Учорашні повторні вибори народних депутатів України на черкаських округах викликали шалену реакцію з боку українських політиків. Свої думки з приводу перевиборів вони виклали на своїх сторінках в соціальній мережі «Фейсбук».

 

Так, українському політичному і державному діячеві Віктору Балозі «важко зрозуміти логіку шуллерів, які обслуговують президента».

«Бо фальсифікувати п'ять округів у ситуації, коли центральна влада втрачає свою легітимність, – це те ж саме, що слухати оркестр на потопаючому кораблі», – вважає Віктор Іванович. – «Для нас це сигнал, що мусимо піти до кінця і повністю демонтувати цю систему, в якій не працює ні закон, ні мораль, ні навіть здоровий глузд. Змінювати потрібно все, інакше демократичних виборів в Україні більше не буде».

Для нардепа Лесі Оробець вибори в 194 окрузі є свідченням того, «як Янукович запланував собі переобрання у 2015 році».

«Скупка оптом «населення» від 250 до 400 грн за 1 шт., всуціль, без вкраплень, скуплені і перекуплені комісії. Суцільна сірість, підкуп, залякування і безнадія», – пише Леся Юріївна. – «І нормальним людям типу йти нічого і нікуди, бо вони нічого не вирішують. Звідси явка в 47%, які зразу уможливлюють купити ті 15-20% «населення», які продаються, «намалювати», що не вистачає. А організовані зграї гопників будуть залякувати тих, хто раптом щось хоче чи про якісь закони розказує».

У цій ситуації, за словами пані Оробець, «менти будуть гопників посильно підтримувати». «Як в окрузі № 194 ДАІшники просто ненав'язливо заблокували виїзд з штабу Булатецького, щоби ні він, ні міжнародні спостерігачі не встигли на дільниці. А менти на дільницях просто виштовхали з дільниць спостерігачів Булатецького. І все просто. Ніхто не соромиться», – обурюється пані Оробець. – «Як і з приходом Гітлера до влади, єдина причина, чому зло торжествує, бо хороші люди просто сидять дома і чогось чекають. Ми не маємо права допустити цього в масштабах країни».

Український політик родом із Звениродщини Анатолій Гриценко учора на прикладі своєї малої Батьківщини побачив дві різні України.

Спершу Анатолій Степанович порадів, що більше тисячі його земляків учора були на Майдані. Понад 100 з них він зустрів особисто і з радістю потиснув руку.

«Золотоноша, Монастирище, Моринці, Лисянка, Умань, Шпола, Сміла, Черкаси, Канів, Катеринопіль, Ватутіне, Звенигородка, Будище, Воронівка... Свідомі й небайдужі Громадяни, очі горять, кинули все – і приїхали до Києва, на Віче Гідності, разом захищати свої права і свободи, людини і громадянина! І в цей же день і час інші мої земляки – покірно-слухняні й продажні раби влади – дружними рядами пішли на виборчі дільниці у Черкасах, аби віддати свій голос за протеже ПР пана Поплавського. Пішли відробляти отримані 200 гривень, з надією на обіцяний бонус у 150 гривень, якщо Поплавський переможе. Тисячі, десятки тисяч тупо продали свій голос Партії Регіонів, насправді не голос – продали своє власне майбутнє і майбутнє своїх дітей. Цілими родинами продавали: батьки, старші діти, батьки батьків. Ще й черга довга стояла за отими 200 гривень. Без жодних докорів сумління»... – сумує Анатолій Гриценко.

Далі Анатолій Степанович пригадав, що до жовтня 2010 року в Черкаській обласній раді було 6 (шість) представників ПР.

«Після місцевих виборів 2010 року знаєте, скільки їх тепер? Партія Регіонів має 56 депутатів – це більшість облради! Ну, і хто їм доктор, таким землякам, слухняним і продажним? Єдине, що тішить,–  з кожним днем нас, Громадян, стає все більше, Майдан допомагає швидше розправити плечі, аби з рівною спиною, гідно і чесно йти вперед по життю. Часто питають, коли в Україні нарешті настануть реальні зміни? Відповідаю: коли в Україні народу стане більше, ніж населення, коли свідомих і активних Громадян стане більше, ніж покірних і продажних рабів. Згодні?» – запитує Анатолій Степанович.

Нагадаємо, за попередніми результатами, в окрузі № 194 з центром у Черкасах перемагає самовисуванець Михайло Поплавський, а в канівському окрузі № 197 – Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #29 Владимир 19.12.2013 23:00
А что вы ждали,господа?Когда приходится выбирать между Ч..О и ПРОСТОЧ...О,выбирают того,кто платит.Или у нас РЕВОЛЮЦИЯ и мы меняем политическую платформу???!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #28 Чукча 17.12.2013 10:38
Цитую yazon din alt:
[quote name="Чукча"]
Персонально для чукчей-почемучек.За твои почему мы в 2010 отказали в доверии прошлой власти. Обстоятельства и прочая хрень - таки не оправдание. Те, кто слепо поверил в 2005 оранжевым и улёгся на печь ждать, что они ему рай построят, ОШИБЛИСЬ. И ошибку свою - исправили.

Исправили???
Называюю сегодняшнюю гвардию коорым ты "поверили в 2005 оранжевым и улёгся на печь ждать"
Луценко
Томенко
Кириленко
Мартынюк
Кужель
Яценюк
Турчинов...это только навскидку, кто сегодня рвется СНОВА к должностям, чтобы снова "пахать" на народ
И на местном уровне, те же
Гресь
Майборода
Булатецкий
Каплий
Бондаренко... хотя вы их наверное лучше знаете
Ни ОДНОГО нового обличчя :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #27 yazon din alt 17.12.2013 00:20
[quote name="Чукча"]
Персонально для чукчей-почемучек.За твои почему мы в 2010 отказали в доверии прошлой власти. Обстоятельства и прочая хрень - таки не оправдание. Те, кто слепо поверил в 2005 оранжевым и улёгся на печь ждать, что они ему рай построят, ОШИБЛИСЬ. И ошибку свою - исправили. А вот на хрена ВЫ после этого на нашу голову голубое недоразумение взгромоздили - в ВАС спрос. И вдвойне - спрос за то, что не хотите признать и исправить ошибку. Если МОЖНО было в 2009 выдавить из Путина лучшую цену газа - ПОЧЕМУ не разорвали контракт в апреле 2010? ПОЧЕМУ подпиали вместо этого Харьковские соглашения, которые и загнали страну в долги?
ПОЧЕМУ подарили Фирташу в Стокгольме 6 миллиардов баксов за газ, за который он никогда и никому и копейки не платил?! ПОЧЕМУ списали голубым олигархам 58 миллиардов долгов перед государством? ПОЧЕМУ безнаказанны голубые убийцы и ПОЧЕМУ за решёткой оказываются невиновные, если у них нет денег откупиться от голубого ПРавосудия?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #26 ДДосвдчений 16.12.2013 22:45
Цитую Mazarini:
Це ще одне підтведження,що за 60 років області,так і не вдалось сформувати черкаську еліту.Село було,селом задрипаним і залишаються!!!! !!

Село обрало Доценка.....Обережно з висловами....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 Роман 16.12.2013 22:44
В Канівському окрузі, де з великим відривом по даних екзит-полів пройшов кандидат від опозиції Даценко, на 22 годину 16.12.13р. затягують прийом протоколів. Мабуть влада не хоче визнавати поразок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #24 Софія 16.12.2013 18:49
Такий результат виборів був цілком очевидний. Якщо бути раціональним, то у Поплавського - гарна піар-технологія. А ще - багато грошей для проведення виборів. А про кандидатів від опозиції й говорити не хочеться. Бо опозицію, як таку, просто не бачу. Сором України, та й годі. Спочатку з натхненням і гордістю спостерігала за Євромайданом, тепер бачу тільки, як колихають на Євромайдані опозицію. І розумію, сценарій 2004 року прописується вдруге. Лідери опозиції - то ганьба для країни. І розумні люди це розуміють. А взагалі цирк у державі просто дратує. Мирних людей знову використовують, без їх відома. До нового року - лічені дні, а люди, як маріонетки, продовжують втрачати здоров'я на майданах. Ще не зрозуміло, чим закінчиться сам Євромайдан - черговим розчаруванням чи досягненням першочергової головної мети - долучитися до ЄС.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #23 Гаргантюа і Пантагрюель 16.12.2013 18:36
Українські політики шоковані вибором черкащан. А ми, черкащани, давно шоковані висунутими вами єдиними кандидатами від опозиції по наших округах. Ви (Леся Оробець та ін.) робите неадекватні кроки, а тоді переводите стрілки і звинувачуєте народ. Люди вийшли на майдан, коли ЗАХОТІЛИ це зробити. Так само люди проголосували б за опозиційного кандидата, коли б ЗАХОТІЛИ це зробити. А таке можливе лише тоді, коли кандидати достойні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #22 Нестор Іванович 16.12.2013 17:25
Цитую Н2о:
...сумує Гриценко( доречі,хороший дядько)...але ж той самий Гриценко був у владі.Та ж влада привела до зубожіння народу,а теперішня продовжує утримувати народ на колінах...чому дивуватися? що Поплавок "купив" по 200 грн.? хто заважав Булатецькому робити добрі справи? Був один піар( Юля,Воля,Банду геть),...а народ стомився,стомив ся дивитися і на владу і на псевдо опозиціонерів,я кі теж мають маєтки і жирують...


Судячи з того, що обрали поплавка, то народ гать не стомився від того ......, яке йому пропонують ПеР**ни, а навпаки готовий зробити все, щоб жити "ще краще".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #21 Гаргантюа і Пантагрюель 16.12.2013 16:39
Не стенайте, пані Леся Оробець! Бо у цьому конкретному випадку єдиною причиною, чому зло торжествує, є те, що всі черкащани дуже добре знають Булатецького. Знають так добре, що не проголосують за нього ніколи. Не висувайте таких єдиних кандидатів від опозиції більше ніколи! Одна його заява, що він - моральний авторитет нації, дає привід засумніватися у його адекватності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 Чукча 16.12.2013 16:17
Цитую Виборець:
Цитую Чукча:
Цитую Черкасець:
ю.

:roll:

Щось у тебе, чукча, з аріфметикою проблеми, мабуть в школі погано вчився: Ющенко був обраний на п'ять років, з яких Янукович був прем'ер-міністром, керував економікою 1,5.

Любезный! Разбирайтесь вы сами со своей опозицийной шоблой, кого, куда, за что они ставили. Вы перед тем как кого-то критивоать начните с себя. Напишите мне:
1. кто (ФИО) подписал убийственный газовый договор с РФ
2. кто и куда дел 300 млн. собранные всем народом на больницу будущего
3. почему бандыты еще на свободе если министром МВД был Луценко
4. почему Украина не вошла в ЕЕС при голове Верх Рады Яценюке
5. почему за 5 лет власти опозиции не были отменены льготы и "нищенские" пенсии депутатам
6. кто за 1 ночь демократично и исключительно в интересах людей поднял курс доллара на 100%
Жаль ограничен объем комента.. у меня еще многоооо ПОЧЕМУ :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100