Влада пішла на наступний етап загострення, про що свідчать учорашні вибори на п'яти округах. Про це сьогодні заявив голова політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, йдеться на сайті партії.

– Ми будемо вимагати порушити кримінальне провадження, тому що вибори сфальшовані, – наголосив він. – Влада пішла на наступний етап загострення. Те, що відбулося вночі на виборчих дільницях, – сваволя, фальшування. І так вони хочуть проводити президентські вибори, – наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що ці вибори треба відстояти:

– Ми будемо вимагати і від ЦВК, і від генпрокуратури дій.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 будячок 16.12.2013 15:35
якщо у когось і залишилась крихта ЛЮБОві до опозиції, то СЕй відіб'є охоту враз.. я вже ЙОГО ПОЧИНаю кохати за те, що ВПРАВНО риє могилу - ні не ВЛАДІ, а собі і собі подібним :D :D На одній з тюрем СиРиСиРи був лозунг Лєніна "Верным путем идете, таваищи". :lol: :lol: ..від себе: БАЛЬШОМУ ТІТАНІКУ - БААААЛЬШОЙ АЙСБЕРГ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Уксус 16.12.2013 14:06
Сеня, та иди ты в .....! Да, не нравится. Мне тоже не нравится. Но главная причина не в фальсификации, а в никакущих кандидатах от оппозиции и почти полном избирательском игноре. Люди устали выбирать между двумя ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Н2о 16.12.2013 13:42
одні вимоги! вибори будуть до тих пір,поки не виграєте,пане Арсенію! Ви вже керували законодавчим органом,чому ж тоді закони не приймали для людей? а та,якій так просять волю,керувала виконавчою владою,чому ж люди при ній не стали краще жити? з нинішніми бандитами не краще стало. До роботи потрібно ставати,рукава засучити,і працювати,а не тушок плодити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100