Опозиціонер Микола Булатецький не подаватиме до суду на всі ті порушення, які були зафіксовані під час виборів в окрузі № 194. Про це Микола Іванович повідомив щойно на прес-конференції.

– Коли міліція учора ввечері заблокувала наший штаб, а також враховуючи всі порушення, зафіксовані протягом дня, ми ухвалили рішення вийти з виборчого процесу. Більшість наших людей не взяла участь у підрахунку голосів, – зазначив Микола Булатецький.

Тримаючи у руках папку із задокументованими порушеннями, він повідомив, що не подаватиме до суду, оскільки не вірить в українське правосуддя. При цьому Булатецький назвав образливим запитання від одного із журналістів стосовно того, чи не злив опозиціонер виборчу кампанію Поплавському.

Питання було викликане відмовою боротися в судах до остаточної перемоги.

– Ви погано розбираєтесь у політиці. Я ніколи не здавався і не здамся. Я завжди буду в опозиції до влади. І скажіть мені, чи ще хтось боровся так із «пірамідами підкупу», крім мене. Я був змушений ловити провокаторів, підставляти свою родину. А останні дні виборчої кампанії я провів у судах. Врятував ситуацію тільки Майдан. Люди в Києві прийшли під суд підтримати мене. І я не припиню боротьбу із владою, але вже на Євромайдані.

Деталі з прес-конференції опозиціонера – згодом на сайті.

реклама

Коментарі  

 
+8 #6 ЛЮБИ БОЖЕ ПРАВДУ 17.12.2013 11:55
Добре що не пройшов, тепер може дійсно на МАЙДАН поїде, до народу, ато тільки їздив зфотографуватис ся для піару, та виступити зі сцени, а в тей час Черкаські майданівці в самому скрутному становищі, сама маленька палатка, без світла, добре Едік буржуйку десь вибив, а пан Булатецький приїхав, пофотографувавс я, і знов на вибори.
Доказуй Микола Іванович, не словами а ділом, що ти з народом і за народ,

Чи поїдеш тепер кукурудзу вирощувати??????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Фотограф 17.12.2013 11:15
Булатецький не вірить
В ТО, ЧТО НАРОД В НЕГО НЕ ВЕРИТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Не такі 17.12.2013 10:06
Суди такі які є, а подавати скарги необхідно, якщо зараз не розглянуть, прийде час розгдянуть, тому що є позов. Нас переконують - міліція, прокуратура, суди погані, це відмазка і прикриття безпорадності, небажання в правовий спосіб добиватися справедливості
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Дикість 17.12.2013 02:36
Миколо Івановичу, я розумію, що вас кинули партія і частина виборців, але ж є та значна частина, що віддала за ВАС свій голос. А ви взали й плюнули. Розварочаний, що голосував за вас! :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 17.12.2013 02:13
Але до суду позивається територіальна громада Придніпровськог о району та виборці .
Адже так жити далі не можна !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Прихожанин 16.12.2013 22:48
З такими принципами пряма дорога не в Європу, а в Африку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100