На 197-ій ОВК у Каневі почалися негаразди - навмисно затягується процедура з тим, щоб уночі зробити певні дії не на користь чесним виборам! Про це інформує у соцмережі депутат Черкаської обласної ради від опозиції Наталія Старікова.

«Станом на 21.00 всі протоколи ОВК прийняла. З найостаннішого - із дільниці в одному з гуртожитків Золотоноші - комісія перерахувала голоси. Зараз складають протокол. Але голова ОВК заявив, що протокол писати довго, члени комісії потомилися і треба піти відпочити... Тоді як закон передбачає складання протоколу, занесення даних у систему і видачу на руки підсумкового протоколу. Боюся, нам фактично пропонують сценарій подій минулого року, коли члени ОВК пішли відпочивати, залишивши недоопрацьованими кілька протоколів, а потім серед ночі з’явився «Беркут» і знищив усі протоколи! Нині ОВК нічого не заважає, щоб завершити процедуру», – заявляє Наталія Старікова.

«На даний момент ніхто не покидає приміщення ОВК. Разом із нами - народні депутати від «Батьківщини» Володимир Шульга і Андрій Шевченко. Вони також за те, щоби процедуру було виконано. ПРОХАННЯ! Звертаюся до всіх, хто може підійти до ОВК і захистити волеявилення черкащан!» – закликає Наталія Старікова.

Нагадаємо, що в окрузі лідирує кандидат від об’єднаної опозиції Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Нестор Іванович 17.12.2013 21:10
*ерою два рази цей фокус не пройде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100