реклама

реклама

hinovnik5  Розпорядженнями Президента України  сім «безголових» районів Черкащини отримали своїх керманичів, а у Лисянському -  замінили голову РДА  (його перевели до Жашкова) ...

Головою Черкаської райдержадміністрації призначено Михайла Склярова. Він є вірним соратником попереднього керівника району Євгена Влізла, який нещодавно став заступником губернатора. Після місцевих виборів Скляровa, тоді першого заступника голови РДА, обрали головою Черкаської районної ради. Тепер доведеться обирати нового голову райради.

Головою Христинівської райдержадміністрації призначено Володимира Сидорчука. До призначення Володимир Іванович працював заступником голови РДА. Попереднього керівника адміністрації Володимира Мастилка обрано головою Христинівської районної ради.

Головою Кам’янської райдержадміністрації призначено Віталія  Архип’юка. Він є першим заступником голови РДА, керівником районного осередку Партії регіонів. Попередній керівник райдержадміністрації Микола Солошенко досяг пенсійного віку та перейшов працювати заступником голови Кам’янської районної ради.

Головою Городищенської райдержадміністрації призначено Віталія Горідька. Як і його колега з Кам’янки, Віталій Володимирович є першим заступником РДА. Колишнього голову Городищенської РДА Ігоря Швеця, відомого своєю конфліктністю та неадекватними діями, було увільнено з посади невдовзі після місцевих виборів.

Очевидне завдання новопризначених керівників районів - зміцнювати владу Президента і губернатора

Очевидне завдання новопризначених керівників районів - зміцнювати владу Президента і губернатора


Головою Тальнівської райдержадміністрації призначено Леоніда Єгорова, якого цим підвищено з посади першого голови РДА. Його попередник – Сергій Осипенко – очолює Тальнівську районну раду.

Головою Звенигородської райдержадміністрації призначено Олександра Лисюка. Олександр Борисович є заступником Ватутінського міського голови. Має досвід шахтаря – свого часу працював заступником головного інженера Ватутінського шахтоуправління. Попереднього голову Звенигородської РДА Володимира Мельничука обрано головою районної ради.

Головою Жашківської райдержадміністрації призначено Олександра Павлова. Фактично його переведено з такої ж посади з Лисянки. Павлов – один з двох харківських «варягів» - серед керівництва районів Черкащини. Минулого року він та нинішній очільник Чигиринщини Володимир Калашников вперше приїхали на роботу до Черкаської області з Харківщини, де у минулому мали досвід керування місцевими РДА. Попереднього голову Жашківської райдержадміністрації Катерину Радзівіл було без пояснень звільнено невдовзі після місцевих виборів.

Головою Лисянської райдержадміністрації призначено Володимира Оникієнка. Володимиру Вікторовичу вдалося до останнього часу втримуватись на посаді начальника Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. Незважаючи на те, що тривалий час керував аграрною галуззю і за часів попереднього губернатора Олександра Черевка. Цікаво, що головою Лисянського районного осередку Партії регіонів є переведений нині у Жашків Олександр Павлов.

реклама

Коментарі  

 
-1 #22 гоша 30.04.2011 20:17
Павлов непорядний чоловік розвів як лохів всих в Лисянці тепер буде тим самим в жашкові займатись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 Бровко 13.02.2011 10:02
Оникієнко за посаду 16 лютого буде "виставляться", все "***" ОДА і всіх РДА цього числа їде в Лисянку на колегію. Оце така економія під час кризи державних коштів, краще медиків звільнити в Лисянській ЦРЛ, лиш би розвіятись і взяти участь в банкиті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #20 ар кра рвааправ 12.02.2011 19:10
"На Западе, чтобы стать госслужащим высокого ранга, нужно сдать экзамены, которые определяют, соответствуют ли профессиональны е качества кандидата должности. А у нас достаточно быть родственником",
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #19 Фігаро 06.02.2011 09:53
Цитую Бровко:
казав, що на цех посадовців заведені кримінальні справи і що вони будуть відповідати перед Законом.

Пи***ть - не мешки ворочать. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #18 Бровко 05.02.2011 15:55
Все це добре, але коли Сергій Борисович звільняв з посад начальників головних управлінь Володимира Білика і Івана Шиятого, то казав, що на цех посадовців заведені кримінальні справи і що вони будуть відповідати перед Законом. Час іде, але ці екс-посадовці в різних "кругах" тільки насміхаються над Тулубом і дають зрозуміти що губернатор мало каші зїв...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #17 ВЕТЕРАН 05.02.2011 11:24
Вся проблема в тому, що на сьогодні Черкащиною правлять крисоїди що оточили губернатора, граючмсь в в покірних підлабузників, а "наш" губернатор до таких має слабкість, ВСІ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ швидесенько,цин ічно реалізують свої особисті ідейки-забаганки.
Прикро, але не так уявлялося постійному прихильнику Віктора Федоровича його представництво на Черкащині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #16 Гість 30.01.2011 17:54
Так, що там казати: гірших кадрів, ніж зараз, черкащина ще не бачила. Біда в тому, що навіть у лавах регіоналів є люди більш достойні, але чомусь на посади приходять третьосортні горе-керівники. А враховуючи те, що тупуватий начальник не терпить біля себе більш освічених і досвічених, він звільняє старих заступників і підбирає нових - ще тупіших від себе. Ті в свою чергу починають "виконувати номери". Результат - бардак і хаос. Винятків мало. Надіюся, що згодом відбудуться якісь зміни і на посади прийдуть більш професійні і досвічені люди. Почекаємо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #15 Експерт 25.01.2011 19:18
Ще зовсім недавно на сайті Черкаської ОДА можна було вільно ознайомитися з трудовим шляхом новопризначених голів райдержадмініст рацій, а зараз ця опція несподівано зникла. Мабуть освітній та карєрний іконостас голів нового призиву виглядає не так переконливо, як у їх попередників. Та чи це зараз головне при призначенні на високу посаду???!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+50 #14 Фігаро 22.01.2011 22:14
Бровкові: Не в бровь, а в глаз. Точніше не скажеш :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+50 #13 Бровко 22.01.2011 18:04
Помаранчеві повикидали алкашів із посад, а ПР підібрала їх і сьогодні вони нами правлять. На посади де пахне баблом поставили своїх донецьких дотого ж вищої освіти вони не мають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100