реклама

реклама

trol Черкащанка Олена запропонувала своєму коханому відсвяткувати одруження у... тролейбусі. Останнім часом молодята прагнуть урізноманітнити своє весілля. Традиційний ритуал реєстрації шлюбу в Палаці одружень — це добре, але хочеться, щоб весільна церемонія була неповторною і запам'яталася на все життя... Про це пише журналіст інформаційного агентства «Golosua.com».

Тролейбуси “рулять”

У комунальному підприємстві “Черкасиелектротранс” розповіли, що орендувати тролейбус може будь-хто і для будь-якої нагоди. Так, за словами водія тролейбусу Ольги Матвєєвої, черкащани часто замовляють електротранспорт для різноманітних екскурсійних перевезень. “Але таких випадків, щоб замовляли для весілля, ще не було. Принаймні, за останні 8-10 років я не пам'ятаю, щоб хтось святкував весілля у тролейбусі”, - розповіла Ольга.

Іншої думки директор комунального підприємства Олексій Ворона. Він запевнив, що цього літа в Черкасах уже були подібні замовлення. Проте чомусь про них ніхто не чув. Тим часом, замовлення весільного тролейбусу для прогулянки містом нещодавно стало неабиякою подією. Поки тролейбус їхав із депо, прикрашений повітряними кульками та з написом “Весільний лімузин”, то наробив галасу. Люди дивилися на таке диво, роззявивши роти. Цікавинкою весілля було також і те, що черкащанка одружувалася із німцем. Тож тролейбус прикрасили червоними і чорними кульками та вивісили національні прапори Німеччини й України.

Тролейбус прикрасили яскравими кульками у депо (фото Максима Коцюби)

Тролейбус прикрасили яскравими кульками у депо (фото Максима Коцюби)

trole2

“Нареченого дуже вразило те, що той транспорт, який за кордоном стоїть у музеях, в Українi ще працює. Коли ж він дiзнався, що є можливість замовити тролейбус, то вирішив неодмінно влаштувати весiльну прогулянку мiстом, що й було зроблено”, - розповів водій весільного тролейбусу Валентин Матвєєв. Його дружина Ольга пригадує, що того дня не працювала, бо була на лікарняному, проте подивитися на тролейбусний весільний кортеж таки прийшла. “Наречені хотіли, щоб це був старий тролейбус, тож їм дісталася марка 1978 року випуску — ЗІУ-682 В. Це найпоширеніша марка тролейбусів у світі. Радянський Союз випускав їх не лише для потреб країни, а й на експорт, тому тролейбуси експлуатувалися у Мексиці, Греції, Болгарії та інших країнах”, - розповіла Ольга.

Прогулянка в «рогатому» музейному експонаті

Вони народилися в один день – 4 листопада – от тільки з різницею в 20 років. Черкащанці Олені – 24 роки. Із Йенсом вона познайомилася у січні цього року на одному з сайтів знайомств. Спочатку переписувалися, потім почали спілкуватися по скайпу. Олена зізнається, що дуже хвилювалася, адже в неї є маленька донечка Аня, якій зараз 9 місяців, і було невідомо, як сприйме цей факт залицяльник. Проте Йенс дуже полюбив крихітку. Німець неодноразово приїздив до Черкас, а тоді запропонував дівчині одружитися.

trole3

«Хотів, щоб весілля було в Німеччині, але я пояснила, що моїм рідним і друзям буде дуже складно туди приїхати, тож ми вирішили одружуватися тут. Йенс ніколи не бачив таких старих тролейбусів, які їздять у нас вулицями міста. Коли він приїздив раніше в Черкаси, то побачивши тролейбуси, довго сміявся, а потім сказав, що їм пора в музей. Я запропонувала покататися у тролейбусі, але ми дуже поспішали, і тоді не вийшло це зробити. А потім, коли вже організовували весілля, моя двоюрідна сестра Аня запропонувала влаштувати весільний тролейбус. Ми зателефонували у тролейбусний парк і про все домовилися», - розповіла Олена.

Усі гості були в захваті від поїздки в тролейбусі

Усі гості були в захваті від поїздки в тролейбусі

«Було весело, усі нам махали руками, автомобілі сигналили. Ми ще мали там пити пиво, але я так забігалася напередодні, що не встигла все організувати. Тому це була просто прогулянка містом», - зізналася наречена. Зараз вона готує всі необхідні документи для того, аби виїхати на постійне місце проживання до Німеччини. Планує вивчити досконало німецьку мову (уже займалася з репетитором впродовж двох місяців для того, аби здати іспит у Гете-Інституті для отримання сертифікату для візи).

trole4

«Сподіваюся, що в Німеччину поїду через місяць. Звісно, буду сумувати за рідними, але є скайп, будемо по скайпу спілкуватися. Поки донька маленька, буду з нею вдома, вчитиму німецьку мову. Хочу щоб Аня знала російську і німецьку. Із чоловіком більше спілкуємося німецькою, бо він мало знає слів російською, для нього це дуже складна мова», - каже Олена.

trole6

На запитання, чим українські чоловіки відрізняються від німецьких, відповідає неохоче:

«Українські і німецькі чоловіки дуже різні. У наших чоловіків такий рівень – один «стріляє» гроші на пиво постійно, інший – «стріляє» цигарки, вони ображають жінок, вживають принизливі слова… Йенс вихований, чуйний, дуже уважний, інтелігентний, у нас немає таємниць один від одного, словом, у нього зовсім інший менталітет. Крім того, він займається спортом, слідкує за своїм харчуванням, купує тільки якісні продукти. А ще він може сам посидіти із дитиною. Коли напередодні весілля в мене був дівич-вечір (який тривав, що речі, до четвертої години ранку), то Йенс сам лишився із донькою. Казав, що все пройшло добре, вона не плакала, а він навіть приготував кашу і нагодував її. Багато моїх подруг тепер просять познайомити їх із кимось, розпитують, на якому я сайті із Йенсом познайомилася», - посміхається Олена.

trole9 

Фото - Golosua і користувача Shkoda (forum.ck.ua)

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #20 Штефан 17.11.2011 18:06
Могли б надати більш яскравіший тролейбус, в Києві є трамвай-ресторан для таких подій ,а так ідея прикольна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #19 валя 25.06.2011 11:46
щира така україночка. обгидила наших хлопців, хоче, щоб дочка знала російську. Ну таких патрійотів і відпускати не шкода...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 Саша 24.06.2011 08:47
а пенсіорнерам треба поменше кататись і дома сидіти. ато куди не зайдеш то пенсіонери і вранці і в обід і ввечері. бо на шару їздять. треба для пенсіонерів встановлювати або певні години або дні для переїзду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 Українка 24.06.2011 00:06
Приїхав на свою історчну Батьківшину Україну з Росії.
Запитую у товаришів де можна пучути правдиві новини про черкашину.
Дали адресу http://www.procherk.info .
Дійсно вся черкащина як на лодоні, особливової окраси настрою людей до проблем , що висвітлює ваше видання, додають коментарі ваших чиачів. Часто діаметральні, серйозні і з гумором, з повагою і саркзмом, різні.
Але коментарі до цього матеріалу мене неприємно вразили.
Незрозумію, чому така приємна новина, представлена тепло і ласкаво викликала низку негативних коментарів з присмаком заздрісті і презирства до простої української жінки, у якої попередній період життя пройшов в поневіряннях.
Ми всі маємо любити один одного щиро, відкрито і безмежно.
Бо ми всі цього варті!
Привіт черкащанам від усіх земляків, що зрізних причин проживають за межами нашої рідної, найкрашої, любої УКРАЇНИ.
Любіть своїх ближніх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #16 саша 22.06.2011 11:07
не так уж и повезло раз смогла оставить 9-месячного ребенка до 4-ох утра без мамы....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 junkers311 22.06.2011 02:06
#3 Микола 19.06.2011 21:12
Зняли тролейбус з лінії і відправили стригти капусту.А ви,шановні пенсіонери,чека йте!Або їздіть маршрутками.
А " шановнi пенсiонери " нiчого не втратили - тому що ця машина не була запланована для роботи на маршрутi в першу змiну .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 Здоровий Глузд 21.06.2011 01:00
Не знають вже як випендритися!Ці каво,скільки валюти кинули тролейбусникам, щоб тралек,який повинен курсувати по маршруту,зняли з лінії, позбавивши пільговиків права на проїзд?А на пожежній машині їм не прийшло в голови весілля згуляти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #13 Артём 20.06.2011 18:04
а стоило это аж 180 грн/час, так что капусты настригли много!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Анна 20.06.2011 16:51
Цитую Черкащанин2:
До 4-х утра девишник праздновать, а 9 месячная доця дома... супер....

а если есть дети, то что ж теперь, замуроваться дома и с кухни не вылазить? что за стереотипы у вас, люди!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Мы с мамой эстеты 20.06.2011 16:46
Черкащанин, сигарет уже настрелял? пиво все выпил в генделыке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100