реклама

реклама

Цьогоріч виповнюється 70 років,  як поліція охорони охороняє майно та спокій громадян. За плечима – великий досвід, непростий шлях до успіху, розвиток та вдосконалення, довіра громадян, вагомі службові досягнення.

Cherkasy_1

Працівники та вихідці з поліції охорони Черкащини сьогодні перебувають на фронті та мужньо боронять нашу країну від російського агресора, особовий склад, що знаходиться в місцях дислокації, забезпечує надійну охорону об’єктів життєдіяльності, критичної інфраструктури, майна та житла громадян.

- Важливою складовою успішної діяльності Управління поліції охорони Черкаської області є міцний, професійний колектив. Це люди, на яких завжди можна покластися, ініціативні, відповідальні, віддані службі. Їх досвід та фаховість є прикладом для наслідування, - розповідає начальник Управління поліції охорони Черкаської області полковник поліції Василь Курятник.

Понад 40 років в поліції охорони Черкащини продовжують невтомно працювати троє співробітників, понад 30 років трудового стажу мають 14 працівників та від 20 років – 62. Безперечно, поліція охорони пишається ними та цінує кожного за вагомий особистий внесок.

45 років на службі

45 років присвятив службі в органах внутрішніх справ Іван Андрійович Сліпак. У 1976 році він вступив на службу в підрозділ позавідомчої охорони Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області на посаду «міліціонер» у званні старшого сержанта міліції. Відповідальний, уважний, вольовий, на якого завжди можна покластися – так про Івана Андрійовича відгукуються колеги.

Іван Сліпак – багаторазовий призер обласних та республіканських змагань з волейболу, службового п’ятиборства. У чудовій фізичній формі й донині.

Після звільнення з посади командира відділення Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області в званні старшого прапорщика міліції протягом 15 років продовжує працювати охоронником взводу охорони об’єктів та публічної безпеки батальйону УПО Черкаської області.

– На службі були різні ситуації. Їдучи на виклик, не знаєш, що на тебе чекає, а не раз доводилося ризикувати своїм життям, – згадує Іван Андрійович. – За таких умов формувався міцний фундамент колективу, довіра та справжня чоловіча дружба.

Cherkasy_2

“Моя робота - справа мого життя”

Олег Петрович Кільчевський з гордістю розповідає про 39-річний досвід роботи: «З гордістю можу сказати, що це – справа мого життя».

Своє життя пов’язав зі службою ще 1983 року. За ці роки він, як ніхто, знає її зсередини, адже, завдячуючи своїй наполегливості, пройшов непростий шлях від чергового пункту централізованого спостереження відділу позавідомчої охорони при Уманському МВВС Черкаської області до начальника Уманського МВ ДСО ВДСО при УМВС України в Черкаській області.

Після увільнення у 2005 році в званні підполковника міліції, не залишив улюблену роботу та очолює пункт централізованого спостереження Уманського РВ УПО Черкаської області.

– Щодня, збираючись на роботу, я жодного разу не пожалкував, що 39 років віддав службі. Адже набув не лише професійний, а й безцінний життєвий  досвід. У моєму серці відгукуються сотні слів вдячності від громадян. Я з гордістю можу сказати, що це – справа мого життя. Якби повернувся далекий 1983 рік, без вагань пройшов би цей шлях знову, - розповідає Олег Петрович.

Cherkasy_3

На одному диханні

«На одному диханні»: вже 34 роки працює  Віктор Володимирович Шевченко. У вересні 1988 року Віктор Шевченко вступив на службу до роти міліції відділу позавідомчої охорони при Придніпровському РВВС м. Черкаси Черкаської області на посаду «міліціонер-кінолог».

З тих пір встиг попрацювати молодшим інспектором групи затримання, міліціонером взводу по інкасації грошових сум роти по охороні банків, міліціонером-водієм взводу супроводження спеціального підрозділу міліції охорони «Титан», та незмінним залишилось місце роботи – вже рідні стіни і співробітники, що стали добрими друзями. У 2008 році, звільнившись в званні прапорщика міліції, не полишив справу, що тепер тісно пов’язана з його життям. Працює й дотепер – водієм взводу з фізичної безпеки батальйону УПО Черкаської області.

Завжди зібраний, уважний, відповідальний – так за роки трудової діяльності зарекомендував себе Віктор Володимирович. Постійні відрядження вже стали частиною його життя. На рахунку сотні небезпечних та цінних вантажів. Маршрути нерідко пролягають критичними регіонами, але почуття обов'язку диктує лише «вперед». Відповідальність, ризик та небезпека – лише загартували його дух.

Cherkasy_4

У самому серці поліції охорони

У самому серці поліції охорони – на Головному пункті централізованого спостереження, 31 рік працює  Світлана Олександрівна Лукій.

Свій трудовий шлях Світлана Лукій почала 1990 року, прийшовши тендітною та зовсім юною, на посаду «чергова» пульту централізованої охорони. Це була її перша робота, і, як виявилося згодом, – її покликання.

З роками Світлана Олександрівна професійно зростала та розвивалася, а з нею – і технічне оснащення пункту. Він повністю автоматизований та оснащений найсучаснішим обладнанням, яким Світлана володіє досконало.

Сьогодні вона займає посаду інженера пункту централізованого спостереження центру технічної охорони Управління поліції охорони в Черкаській області. Світлана Олександрівна є справжнім мотиватором і наставником для нових співробітників, душею колективу.

- Я відчуваю, що на своєму місці, адже щодня із задоволенням йду на роботу, де поряд зі мною працюють справжні професіонали. Маю високу відповідальність і гордість, що можу робити свій внесок у безпеку черкащан, - ділиться своїми думками Світлана Олександрівна.

Cherkasy_5

33 роки відданості справі

33 роки Олександр Виштакалюк щоденною працею доводить свій професіоналізм та відданість справі. З 1989 року, подолавши шлях від міліціонера-мотоцикліста до керівника підрозділу, успішно очолює колектив Уманського РВ УПО Черкаської області.

За роки служби Олександр Олександрович виховав не одне покоління правоохоронців. Продовжує й зараз передавати свою мудрість, життєвий досвід та цінні знання молодим співробітникам.

Завдячуючи його сумлінній та продуктивній діяльності та колективу однодумців, районний відділ є взірцевим, успішно відстоює та розвиває інтереси служби, має неабиякий авторитет на ринку охоронних послуг Уманщини та найцінніше – повагу і довіру громадян.

- Набутий безцінний досвід, коли кожен день цікавий, динамічний, не схожий на попередній. А щоденні виклики тільки додають сил та мотивують працювати далі, - резюмує Олександр Олександрович.

Cherkasy_6

Коли робота - друга домівка

З вересня 1992 року Олександр Василенко продовжує результативно працювати. Восени 30 років тому Олександр Миколайович Василенко пов’язав своє життя зі службою в органах внутрішніх справ. Починав міліціонером роти відділу охорони при Придніпровському РВВС Черкаської області. Потім на довгі роки невід’ємною частиною його життя став спеціальний підрозділ міліції охорони «Титан», командиром якого він був призначений у 2003 році. За його керівництва сформовано міцну основу, ядро колективу спеціального підрозділу, злагоджена та надійна команда справжніх, відданих службі охорони та готових служити на благо народу працівників.

Після виходу на пенсію Олександр Миколайович продовжує вкладати в роботу свої силу, досвід та високі професійні якості, вже на посаді фахівця сектору фізичної охорони УПО Черкаської області.

Cherkasy_7

Для Геннадія Богайця за 33 роки в органах внутрішніх справ робота стала другою домівкою. Геннадій Романович – провідний  інженер супроводження договорів Центру технічної охорони УПО Черкаської області. Свій шлях в службі охорони починав з інспектора Пункту централізованої охорони. Доклав чимало зусиль для її розвитку, впровадження та використання нових засобів охоронного призначення. Він приходить на роботу о 6 ранку та йде пізно ввечері – це вже не просто звичка, а любов до справи, яка стала частиною його життя.

Багато установ, підприємств та організацій Черкас, що перебувають під охороною поліції охорони, відзначають професійний підхід Геннадія Богайця.  Колеги знають, що до нього завжди можна звернутися за допомогою – порадить, підкаже, вкладе всю душу в навчання нового співробітника, передаючи набуті знання.

- Геннадій Романович не боїться брати на себе складні завдання, має почуття високої відповідальності та показує найкращі результати роботи, - відгукується про підлеглого начальник Центру технічної охорони УПО Черкаської області Володимир Мигирич.

Cherkasy_8

Понад  30 років також присвятили службі Сергій Ковтун, Сергій Кожушко, Петро Горбаток, Марія Снігур, Василь Чорний, Людмила Полякова, Юрій Грабар, Володимир Толстих, Галина Степаненко та Олександр Нетреба, про яких ми зобов’язуємося детальніше розповісти в подальших публікаціях.

Ці люди працюють на різних посадах – від електромонтера до провідного інженера. Та об’єднує їх спільне – професіоналізм, висока відповідальність, цілеспрямованість та любов до своєї справи. Їхня роль в діяльності поліції охорони Черкащини є надзвичайно важливою, адже вони мають неоціненний досвід та нестримне бажання працювати заради безпеки громадян.

Зусиллями всього численного та згуртованого колективу поліції охорони, поліцейського та цивільного персоналу, досягнуто значних успіхів у діяльності Управління – оновлено службовий автотранспорт, здійснено капітальні ремонти службових та господарських приміщень, сертифіковано Головний пункт централізованого спостереження, що дає змогу більш ефективно та якісно забезпечувати спокій та безпеку громадян.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області

9899_4

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100