У Національному художньому музеї четверта учасниця проекту «Спляча Красуня» 24-річна Яна Гуржій, родом із Черкас, прокинулася від поцілунку в чоло на 2 роки молодшої Катерини Копиленко з Вишневого.

Яна Гуржій є першою сплячою красунею, яка наважилась розплющити очі

Яна Гуржій є першою сплячою красунею, яка наважилась розплющити очі

Протягом двох тижнів дівчат цілували всі охочі. Робили це хто в губи, хто в щоку. Розбудити красуню Яну вдалося дівчині поцілунком у чоло. За підписаним заздалегідь контрактом, тепер вони мусять побратися.


– Я вирішила для себе, що хто з відвідувачів проекту поцілує мене нестандартно, не в уста, як усі робили, я відкрию очі. Катя поцілувала мене в чоло, – розповіла Яна.

Дівчина говорить, що в перший день чітко розрізняла, хто цілує:

– Був один чоловік. Цілунки двох дівчат в уста розпізнала за запахом помади. Та буквально на останніх хвилинах спання в музеї мене поцілували в чоло ніжно й коротко. Оскільки поцілунок відрізнявся від інших, розплющила очі.


Зараз Яна ще не вирішила, що робитиме далі.

– Я вірю в те, що випадковості невипадкові, я була здивована, але я була б так само здивована, якби це був незнайомий мені чоловік. Так сталось, тепер я хочу зрозуміти, як діяти далі, взяти паузу, – розповіла Яна, яка займається перекладами з польської і англійської мови, а також перукарським мистецтвом.

Яна є філологом за освітою, закінчувала Києво-Могилянську академію.

Автор проекту, художник Тарас Полатайко не очікував, що Спляча Красуня прокинеться від поцілунку в лоба:

– Тут напередодні хлопець приїжджав із Чернігівської області. Каже, закохався в Красуню, коли побачив її по телевізору. Прийшов просто з нічного потяга і чекав із самого ранку під музеєм. Я думав, що така енергетика точно розбудить, але нічого в нього не вийшло. А ці дівчата за бажання можуть одружитися в іншій країні – наприклад, в Канаді, Голландії, Аргентині.

Проект записували на відео й транслювали наживо в інтернеті. Усіх відвідувачів перед входом перевіряли на герпес.

ТУТ можна переглянути відео пробудження Яни Гуржій.

Про проект «Спляча красуня»

Проект «Спляча красуня» триває із 22 серпня в Національному художньому музеї.

Упродовж кількох днів повнолітня і неодружена дівчина спить у приміщенні Національного художнього музею. Загалом у проект залучено п’ятеро дівчат, які сплять по три дні кожна.

Прийти і поцілувати її зможе будь-хто, хто заплатить 20 гривень за вхід до музею і підпише угоду «Якщо я її поцілую, а вона при цьому відкриє очі, я одружуюсь».

Водночас, дівчина перед участю у арт-проекті теж підписує аналогічну угоду. Тож красуня знає, що, якщо після поцілунку вона розплющить очі, мусить вийти заміж за незнайомця.

Угоди були складені юридичною компанією ULGroup. Зігдно з текстом документу, молоді люди мають одружитись. Та якщо хтось з них не захоче цього зробити, то ображена сторона може вимагати компенсацію за завдану моральну шкоду

За умовами проекту, цілувати сплячу красуню можуть і дівчата. Просто потім жінкам доведеться їхати одружуватись у якійсь країні, де дозволені одностатеві шлюби.

Джерела: «Газета по-українськи», «Українська правда. Життя»

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Сергій з Кривалівки 22.09.2012 20:13
І оце - популярна тема ?!..... "Прочерку", поверни "Інтриги та казуси 194-го округу", не сміши мої капці, як кажуть брати-юдеї!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100