реклама

реклама

Красиву світлину створила київська фотографиня Луіза Аветісян, на якій у жовтих та синіх сукнях зображені матері з дітьми та вагітні жінки.

277423658_147915581034038_7943619251653338872_n

Про це йдеться у телеграм каналі «Актуально з Волошиним».

За словами мисткині, ці фотографії – початок великої справи: створення фонду допомоги вагітним, матерям та дітям, які постраждали в ході війни в Україні!

«Росія напала на Україну, та досі продовжує акт тероризму та геноциду нашої нації. Міста зруйновано, житлові будинки, школи, дитячі садки, пологові будинки, але найголовніше – зруйновані життя тисячі людей. За час війни в Україні померло більше 100 дітей, а скільки дітей було поранено, та залишилися без батьків. Ті, хто ще не відчули життя, але вже його втратили. Діти повинні жити! Повинні жити в мирній країні - без страху, без розлуки з батьками, без паніки під час кожної сирени та в очікуванні обстрілів!» - наголошує Луіза, яка, до речі, є уродженкою Черкас.

Ця серія фото - для матерів, вагітних, та дітей, які постраждали в ході війни в Україні. На світлинах серед моделей також є черкащанки.

«Ці фотографії - вони про єдність, підтримку, силу нації, про нове життя, про дітей, які народжувалися під звуки сирен та обстрілів за вікном! Кожен несе відповідальність за те, що відбувається сьогодні. Кожен, хто підтримує російську агресію проти України! Кожен, хто замовчує свою позицію! Україна незалежна! Українці - вільна і сильна нація! Наші діти повинні жити!» - підкреслює авторка роботи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Віталій 29.03.2022 15:11
Наші жінки - наше надбання! Захистимо їх!
Слава Україні! Героям слава!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100