реклама

реклама Делікат

реклама

Зірка американських фільмів «Відступники», «Біжи не озираючись», «Вище неба», «Хлопчик у смугастій піжамі», «Закляття» та багатьох інших, українка за походженням Віра Фарміґа на концерті, організованому нью-йоркською Rock Academy, заспівала хіт про війну з росіянами на підтримку України. Під час виступу її син розмахував великим українським прапором.

2727296

Про це інформує «Кореспондент».

Акторка проголосила «Слава Україні!» і виконала військовий хіт Iron Maiden – «The Trooper», 1983 року, в якому кілька разів згадують росіян. «Ми зносимо бар’єри із мертвих тіл, а росіянин знов починає обстріл. Що ближче ми, дотягнутись рукою, тут і зараз наш останній бій», – ідеться у пісні.

Раніше зірка зачитала вірш поета з Черкас Василя Симоненка «Люди – прекрасні» та публікувала посилання на фонди зі збору коштів для українських біженців.

48-річна Віра Анна Фарміґа народилася у родині українських іммігрантів. До шести років вона розмовляла українською. Пізніше навчалася в українській католицькій школі, виступала у народному українському ансамблі та була вихованкою «Пласту».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100