реклама

реклама

У Черкаській обласній філармонії презентували кліп до пісні про військових черкаської ТрО. Автор присвятив пісню захисникам, які не повернулися із Попасної, що на Луганщині. Про це повідомляє Укрінформ.

bez-imeni-e1656924506349

Кліп зняли на горі Богдана Хмельницького у селі Івківці на Чигиринщині. У відео українські захисники піднімаються на гору і доходять до вершини. Автор каже, що це є символом руху вгору до перемоги.

Автор ідеї та пісні — Руслан Батир, офіцер 156 Черкаського окремого батальйону ТрО. Режисер кліпу — виконувач обов’язків пресофіцера черкаської ТрО Максим Дубінський. Виконавці — Руслан Батир і гурт Flatcher. У зйомках брали участь майже півсотні бійців роти вогневої підтримки 156 Черкаського окремого батальйону ТрО Збройних Сил України.

«Пісня далася дуже легко. Таке враження, ніби вона мені десь із вище прийшла, а моє діло було просто записати слова та наспівати мелодію. Перші рядки написав у Черкасах, ще до виїзду батальйону на схід. Далі продовжив уже у проміжках між бойовими завданнями на Луганщині. Посил у куплетах був суголосний із настроєм побратимів, приспів вийшов легким для запам’ятовування, мелодію не складно зіграти на гітарі. Завдяки цьому та особливій енергетиці пісня вже на сході стала популярною серед наших захисників», - розповідає автор Руслан Батир.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100