реклама

реклама

Громадська організація «Черкаська молодіжна рада» запустила листопадові кінопокази щочетверга в арт-укритті. Перший перегляд кінофільму «Мої думки тихі» відбувся ввечері 3 листопада у черкаському ТРЦ «PIONEER» на -1 поверсі, – про це повідомляє кореспондент видання Прочерк.

20221103_181527

Захід вдалося реалізувати за підтримки програми Європейського Союзу «House of Europe», українського кінодистриб’ютора «Arthouse Traffic» та ТРЦ «PIONEER».

Завдяки такій ініціативі Громадської організації «Черкаська молодіжна рада» глядачі мали можливість переглянути сучасну українську кінострічку у безпечному та комфортному місці.

«Нам хотілося, щоб більше людей мали можливість побачити гарне українське кіно. Це доступний формат для усіх: молодь, сім’ї з дітьми, друзі чи пари. Перевагою є те, що під час повітряної тривоги перегляд фільму не переривається, адже все відбувається в укритті. Ми командою склали перелік хороших фільмів і проголосували за найкращі, так і обрали стрічки для показів. Кінофільм, що демонструємо сьогодні – сучасний, гумористичний, про сімейні стосунки, про бажання виїхати з України та водночас про українські пригоди і красу», – розповів організатор заходу Володимир Панченко.

20221103_195231

«Мої думки тихі» – українська трагікомедія режисера Антоніо Лукіча. Повнометражна художня стрічка вперше з’явилася на екранах у 2019 році.

За сценарієм молодий звукорежисер Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття. Однак завдання ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка. Головні ролі у фільмі зіграли Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська-Ванца.

Кінопоказ в укритті відвідали більше 40 осіб. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

«Подібні заходи спрямовані на усіх, хто хоче класно провести час, відпочити та насолодитися сучасним фільмом разом з іншими глядачами. Це чудова можливість щотижня відволіктися від буденності та завести нові знайомства. Я чудово провела час із друзями. Єдине що, постійно думали про те, щоб не вимкнули світло. Проте великий плюс, що ми перебуваємо у безпечному місці й до того ж тут комфортно та не холодно», – поділилася враженнями учасниця заходу Науменко Ангеліна

Наступний кіноперегляд запланували на 10 листопада. Показ українського ігрового фільму 2021 року «Стоп-Земля» відбудеться о 18:00 на -1 поверсі в ТРЦ «PIONEER». Для участі реєстуйтеся за покликанням https://linktr.ee/molodrada_cherkasy у розділі «Заходи».

Також за ініціативи комерційного директора ТРЦ «PIONEER» під час перегляду фільму глядачі можуть зробити благодійний внесок та долучитися до придбання зимового спорядження та спальних мішків для бійців ЗСУ.

20221103_181325

Комерційний директор ТРЦ «PIONEER» Олександр Фідель пояснив: «Збираємо кошти для мого товариша з Черкас та його побратимів, які служать у 95-тій десантно-штурмовій бригаді. Зараз, у зв’язку із настанням холодів, їм необхідні зимові речі: надувні каремати, спальні мішки та інше. Це адресна допомога для людини, яку я конкретно знаю і хочу допомогти».

Анастасія Бут

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100