реклама

реклама

Найсексуальнішим митцем України став поет Артем Полежака. Він очолив народний рейтинг «Кевларовий Ліфон». Це онлайн-голосування за найпривабливіших культурних діячів, які пішли на фронт. Так цього разу називається відзнака «Золотий Ліфон», яка пройшла вже учетверте.

308676150_129040546550984_1050065567867529538_n

47-річний поет Артем Полежака народився в Харкові. З початком повномасштабного вторгнення пішов у військо. Зараз воює 3 батальйоні 5 Слобожанської бригади Національної Гвардії України. Брав участь у боях за Балаклію та Куп’янськ на рідній Харківщині. На його вірші співали пісні Kozak System, ТНМК та Бумбокс. Найвідоміші збірки поезії Артема Яковича виходили у культовому видавництві «Люта Справа» з обмеженням 18+. Поезія Полежаки насичена тонкою іронією та гострою сатирою. До рейтингу цього року він потрапив уперше, але інших учасників обійшов з відривом у голосах. До трійки лідерів також увійшли музиканти Андрій Хливнюк та Олександр Положинський.

До десятки найпривабливіших також потрапили також поет Павло Вишебаба, музиканти Іван Леньо з гурту Kozak System та Юрко Yurcash Юрченко, блогер Валерій Маркус, письменник Артем Чех, актор Ахтем Сейтаблаєв та поет Ігор Мітров.

«Кевларовий Ліфон» — народна відзнака найсексуальніших українських митців. Голосувати могли усі охочі на сторінці премії, складаючи власний топ із 10 українських митців. Їхні голоси підрахували і визначили загальний рейтинг. Номінувати учасники могли будь-кого з українських митців, що пішли до війська або вступили в лави Тероборони.

Всього читачі номінували понад сотню митців. Найбільше в рейтингу музикантів (10) та письменників (7), далі — актори та стендапери (3).

Минулого разу рейтинг «Золотого Ліфону» очолив поет Юрій Іздрик. До того двічі перемагав письменник Сергій Жадан.

«Цього року все змінилося, — зазначили організаторки премії. — Наші серця так само хвилює музика та література; наші думки так само полонять чоловіки мистецтва. Але все це — завдяки ЗСУ. Тож цьогоріч ми дещо змінили формат голосування. Ми так само обираємо найзвабливіших літераторів, музикантів, акторів. Але цієї осені тільки з тих, хто став на захист нашої землі і несе військову службу. Ви — наші боги. Наші ідоли. І вам — усі наші ліфони. Та і ніщо не пасує чоловікам так, як піксельна форма».

Анна Арінархова, черкащанка

Анна Арінархова, черкащанка


«Цьогорічна премія дуже особлива, — зазначає Анна Арінархова, засновниця нагороди. — Були моменти, коли ми думали: «Не на часі! В країні війна! Яке тут мистецтво? І секс, власне, який...». Та, зрештою, зрозуміли: не можемо цього не зробити. І цього року це буде не просто засобом привернути увагу до української культури, а і виявом нашої безмежної любови та вдячности. Коли ми почали писати про наших митців-захисників, а читачі у коментарях відгукувалися: «Ооо, я і не знала, що він теж воює», ми зрозуміли, що все зробили правильно!».

ТОП-20 найсексуальніших митців, що воюють

1 — Артем Полежака, поет

2 — Андрій Хливнюк, музикант, гурт «Бумбокс»

Андрій Хливнюк, музикант, гурт «Бумбокс», з Черкас

Андрій Хливнюк, музикант, гурт «Бумбокс», з Черкас


3 — Олександр Положинський, музикант

4 — Павло Вишебаба, поет

5 — Іван Леньо, музикант гурт Kozak System

6 — Юрко Yurcash Юрченко — музикант

7 — Валерій Маркус, письменник, блогер

8 — Артем Чех, письменник

Артем Чех, письменник, з Черкас

Артем Чех, письменник, з Черкас


9 — Ахтем Сейтаблаєв, актор

10 — Ігор Мітров, поет

11 — Тарас Тополя, музикант, гурт «Антитіла»

12 — Олег Михайлюта (Фагот), музикант, гурт «ТНМК»

13 — Олександр Ремез (Tall Guy), музикант

14 — Артем Чапай, письменник

15 — Олекса Ярош, музикант, гурт «Карна»

16 — Коля Сєрга, музикант

17 — Ілларіон Павлюк, журналіст, письменник

18 — Сергій Василюк, музикант, гурт «Тінь Сонця»

19 — Євген Нищук, актор театру, кіно, дубляжу

20 — Сергій Ліпко, стендап-комік

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100