реклама

реклама

КП «Дирекція парків» масштабно долучилось до Дня благоустрою, що був організований у Черкасах за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка. Це традиційне весняне генеральне прибирання щороку проводиться перед великодніми святами.

2-2-1024x1024

У всіх парках, скверах та зелених зонах працівники комунального підприємства підрізали дерева, облаштовували клумби, ремонтували покриття, фарбували парканчики тощо. Загалом доводили до логічного завершення свою щоденну буденну роботу, щоб до Великодня парки та сквери виглядали святково і причепурено.

Також ще раз прибрали та вивезли сміття із ландшафтного насадження сосни у Соснівці. Нагадаємо, минулого тижня директор КП Геннадій Шевченко просив відвідувачів цієї зеленої зони поважати містян та не залишати після себе купи непотребу, адже таким чином вони виявляють неповагу і до пересічних черкасців, і до праці комунальників.

19-1024x1024

«Хоч дбати про чистоту – основне завдання нашого комунального підприємства, однак такий День благоустрою згуртовує небайдужих жителів міста довкола надзвичайно потрібної та актуальної мети – навести порядок і відповідально ставитись до його дотримання. Тож дуже корисно проводити такі загальноміські заходи навіть з певною виховною метою», – наголосив директор КП.

Він також окремо підкреслив, що усі ми кожним своїм більш-менш мирним днем завдячуємо нашим героїчним Збройним силам, які боронять Україну від агресора, тож маємо кожен на своєму місці сумлінно працювати, наближаючи Перемогу.«Наш фронт – комунальний. Тому хочемо, щоб кожному воїну, який приїжджає до нашого міста, кожному переселенцю, для якого Черкаси стали тимчасовим домом, кожному містянину було комфортно відпочивати в наших парках і скверах, щоб усі вони відчували нашу турботу», – додав Шевченко.

10-1024x1024

«Дирекція парків» також взяла участь у підготовці великої великодньої локації у сквері «Юність». Тут Департамент освіти та гуманітарної політики організував «Черкаський великодній фестиваль».

«Департамент освіти вже кілька років поспіль прикрашає сквер великодніми писанками, які виготовляють у черкаських школах. Маленькими прикрасили зелені насадження та перголи, а великі освіжили, підфарбували і поставили вздовж центральної алеї. Ми допомагали їм у цьому. Школи міста привезли гільзи, розмальовані до Великодня, їх розставили і встановили таблички, щоб перехожі могли бачити, які школи їх підготували. Ми ж висадили в кашпо кущі традесканції, пеларгонії та сурфінії, щоб наповнити сквер свіжими квітами», – розповів заступник директора КП «Дирекція парків» Сергій Ткаченко.

3-2-1024x1024

Утім, в «Дирекції парків» наголошують, що весняні роботи в парках та скверах на цьому не завершуються, бо заплановано ще багато заходів з озеленення та благоустрою, про які будуть оперативно інформувати і надалі.

7-1-1024x1024

12-1024x1024

15-1024x1024

22-1024x1024

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100