На честь 60-річчя викладачі Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу створили  оберіг, наділений у народі силою магічного захисту від усіх лих, родинного єднання та мудрості -   ляльку-мотанку, що відтепер прикрашатиме хол закладу.

мотанка

За словами директора коледжу Людмили Крикуненко, до свого ювілею заклад запланував до 30 заходів, які розкриють студентам історію, традиції та цінності одного із найстарших вишів регіону.

Зокрема, днями у коледжі уже провели благодійний ярмарок, де збирали кошти для ЗСУ, презентували музейну експозицію історичних пам’яток закладу та електронну фотокнигу випускників коледжу. Крім того, тут планується студентський флеш-моб, фотоконкурс та інтелектуальна гра для студентів закладу.

ярмарок1

А 5 жовтня Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу збирає  десятки закладів області на науково-практичну конференцію «Інноваційний розвиток фахової передвищої освіти: інтеграція науки і практики». Саме тут провідні виші регіону обміняються досвідом впровадження освітніх технологій та інноваціями у системі освіти.

Про це повідомляє пресклуб реформ.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Рекс 30.09.2023 22:45
Тотем колледжу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Пресхата 30.09.2023 18:22
Відбудеться урочиста вписка прибульців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Алекс 30.09.2023 15:59
Жахливо!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Алекс 30.09.2023 15:58
Ужас!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100