Завдяки концертам у 23 містах України, музичний гурт «ТІК» планує зібрати кошти на автівки для захисників. 21 жовтня вони приїхали в Черкаси, виконали свої хіти і нові пісні з альбому «18+». 18 – стільки років гурт співає для українців.

20231021201114

Фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк розповів, що команда змогла, всупереч обставинам, виступити в повному складі. Євген Зиков та Олександр Клименко служать у лавах Збройних сил України, вони взяли відпустку і доєдналися до решти учасників.

Із 2014 року гурт «ТІК» займається волонтерством, їздять з концертами для воїнів на передові позиції.

20231021203558

– У країні триває війна. На жаль, ми не можемо поїхати до нашого українського Криму, українського Донбасу, тому що клятий Москаль вирішив трохи по-іншому. Зовсім скоро повернемося туди, і обов'язково там заспіваємо! Надаємо нашим захисникам все те, що допомагає зберегти життя, якісно виконувати свою роботу, доставляти боєкомплект і повертатися з позицій. Можливо це «розхідники», як кажуть військові. Але саме квадрокоптери та автівки допомагають сьогодні рятувати життя, – звернувся зі сцени до присутніх Віктор Бронюк.

«ТІК» виконали бестселери «Олені», «Вчителька», «Не цілуй», «Альо-на» та інші.

20231021203849

Кожен мав можливість зробити донат на потреби ЗСУ. Також був проведений благодійний аукціон, на якому розіграли сувеніри з підписами команди. Прапор України став останнім лотом, його подарували військовим – гостям заходу.

Військовий Збройних сил України Ярослав Гончарук висловив подяку лідеру гурту:

– Віктор Бронюк надихає людей, щоб вони не забували: війна триває й потрібно допомагати. Ми самі не впораємося фінансово. Він казав, що машини – розхідники, це дійсно так. На один день може піти пару машин, які коштують чимало.

20231021192831

Прийшов послухати улюбленого виконавця черкащанин Давид Ковган. За його словами, усе було яскраво від початку до кінця. Серед улюблених пісень у Давида «Так, я люблю Україну». Він позитивно відгукнувся про виконавців, які влаштовують благодійні виступи, оскільки зараз є така необхідність.

Юлія Капуш

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Пшонка 26.10.2023 19:49
А чому не було статті про виступ львівського гурту "Пікардійська Терція" 20-го жовтня? ЦТо ж справжня велична музика,а не те, що ця пурга. Попре навіть патріотичні гасла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100