До нового музичного проекту «Голос країни. Діти», що на каналі «1+1», потрапила 12-річна Аліна Овчаренко, мама і бабуся якої – уманчанки, пише «Умань.інфо».

Коли дівчинка виконала пісню «At Last» Етти Джеймс, суддям, які за умовами шоу повернуті спиною до виконавців, здалося, що співає хлопчик. На останніх хвилинах всі троє – Тіна Кароль, Олег Скрипка і Світлана Лобода – все ж натиснули кнопку «Обираю тебе» і повернулися обличчям до виконавиці. Дівчинка з трьох зіркових суддів спочатку вибрала Тіну Кароль, але після вмовлянь Світлани Лободи, вирішила змінити свій вибір і приєднатися до команди останньої.

Згодом на своїй сторінці в соціальній мережі «ВКонтакті» дівчина пояснила, чому зробила такий вибір:

– Обрала Світлану, тому що мені подобається її енергетика, працелюбність та багато її пісень. Вона дуже переконливо говорила, тому я їй повірила, – написала дівчина. – Дуже незручно було перед Тіною Кароль, але після виступу я підійшла до неї і вибачилася.


Співати Аліна почала ще в 4 роки. Нині дівчинка не лише мріє про сцену, а й впевнено йде до своєї цілі. Не кожна школярка може похвалитися такою кількістю досягнень, як вона. Аліна стала лауреатом 3 премії всеукраїнського дитячого фестивалю «Чорноморські ігри», увійшла до 16 фіналісток національного відбору «Дитячої «Нової Хвилі», дублювала українською мовою головну героїню Чайну з американського серіалу «ОСА» (Disney channel), знімалась у «Сімейних драмах». Минулого року навіть була гостею фестивалю CrimeaMusicFest в Ялті. І це далеко не повний перелік досягнень Аліни.

– Коли перемагаю, то завжди радію, з’являється гордість за те, що недаремно старалася. У школі вітають однокласники, вчителі, і це також дуже приємно, – говорить Аліна.

Проте конкурси – це не завжди перемоги.

– Якщо не перемогла, це зовсім не значить, що треба опускати руки. Поразка – це один із стимулів йти далі, – переконана мати дівчинки. – У житті все виходить у того, хто докладає до справи максимум зусиль. Професійно рости треба в будь-якому випадку. Навіть якщо від природи маєш неймовірні дані, їх все одно треба відшліфовувати.

Цьогоріч Аліна перейшла в сьомий клас столичної школи-гімназії № 143.

– Я багато часу приділяю і навчанню. Мрію стати журналістом або співачкою, – зазначає вона. – Окрім занять в школі, двічі на тиждень ходжу до викладача з естрадного вокалу, ще стільки ж часу приділяю класичному.

Проте юна зірка каже, що, незважаючи на велику зайнятість, часу на дівчачі забавки та спілкування з подругами завжди вистачає.

Ще одне із захоплень дівчини – дубляж:

– Хотіла б ще озвучити одну з головних героїнь стрічки «Потанцюймо». Все, що роблю, не сприймаю як працю, адже я отримую від цього величезне задоволення. Мені подобається і співати, і бути акторкою, і дублювати стрічки. У майбутньому мрію заспівати разом з Джамалою, Ані Лорак, Олександром Пономарьовим, Філіпом Кіркоровим. З гуртів подобаються «Океан Ельзи» та «Друга ріка».

Мати Аліни Наталія родом з Умані. Тут нині мешкають половина родичів та друзів сім'ї. Саме тому, коли випадає нагода, Аліна охоче приїздить до черкаського міста.


– У мене тут багато подруг. Товаришуємо з дитинства, – каже дівчина. – І, звісно, я люблю «Софіївку». Вона надзвичайно гарна. Люблю гуляти парком: тут тихо і спокійно.

Дівчина зізнається, що вірить у казку. Наймагічнішими святами Аліна вважає Різдво, Новий рік та власний День народження. А ще дівчина мріє про домашнього улюбленця.

Досьє Аліни Овчаренко

Народилась: 15 серпня 2000 року

Навчання: київська гімназія №143

Додаткові знання та навики: естрадний та джазовий вокал, майстерність телеведучого, актора, телережисера(«Інтершкола»),пише пісні, займається танцями. Вільно володіє англійською.

Досягнення:титул «Міс артистизм» на конкурсі «Шкільна красуня Києва-2010», лауреат першої премії на Всеукраїнському вокальному конкурсі «Рими літа» та Всеукраїнського конкурсу «Зіркова осінь», третє місце в конкурсі «Зірковий час», дипломант міжнародного конкурсу «Вітебськ-2011»(Слов’янський базар), лауреат третьої премії фестивалю «Чорноморські ігри» тощо.

Захоплення: подорожі, волейбол, кулінарія, велосипедні прогулянки, дубляж.


Суть шоу

«Голос країни» – телевізійне вокальне шоу каналу «1+1». Нині статував проект «Голос країни. Діти». Музичний продюсер шоу «Голос країни. Діти» Костянтин Меладзе на підготовчому етапі з усієї України відібрав 100 найспівочіших дітей, віком від 6 до 14 років. І лише 45 з них залишаться в проекті після першого етапу, який має назву «Сліпе прослуховування», під час якого троє зіркових тренерів – Тіна Кароль, Олег Скрипка та Світлана Лобода– роблять свій вибір наосліп, лише чуючи голоси виконавців. Якщо тренер готовий працювати з цим голосом далі, він повертає крісло до сцени. Якщо ж до вокаліста повернулись два чи три тренери, учасник сам обирає, у чию команду піти. Після цього 45 конкурсантів, які залишаться в проекті чекають баттлів, після яких у кожній команді залишиться по п'ять учасників. Фінальні виступи маленьких співаків країна побачить у прямому ефірі.

ТУТ можна переглянути відео.

Фото зі сторінки Аліни Овчаренко в соціальній мережі «ВКонтакті»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Соломія 23.11.2012 14:12
Не згодна з"небайдужою"! Не забувайте що це ШОУ!!! Потрібні інтриги, щоб було "небайдужим" про що поговорити. Крім того, тренери стараються в свої команди отримани найбільш талановитих виконавців.
Що до дівчинки Алінки, то дуже приємно, що у нас така талановита замлячка.
Аліна, успіхів тобі! Перемоги в шоу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 небайдужа 21.11.2012 16:05
Вважаю дуже шкідливим для тендітної дитячої психіки такий шлях до популярності, ніколи б не віддала свою дитину у таку мясорубку. А ще соромно за поведінку та й зовнішній вигляд "Зіркової" С.Лободи. Порівняння з бабою базарною - образа для баби.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ktd 20.11.2012 20:53
Гарний представник ..............нашої області. Радий за них, бо їх всього 5.4%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100