реклама

реклама

“Ясні зорі” - це пісня черкаського гурту SHUFFLE. Вона про те, що варто вірити одне в одного, вірити в кохання і працювати разом заради нашої спільної перемоги!

6

Коментар від автора пісні та продюсера кліпу Романа Чуприни:

“Між роботою та виступами, я, за потреби, волонтерю в одному з бомбосховищ міста Черкаси. Коли немає тривог, там дуже спокійно, я б навіть сказав, медитативно.

У сховищі я мав достатньо часу подумати над кліпом. Я уявив, як по коридорам бомбосховища ходить і грає наша саксофоністка Влада. Я запропонував цю ідею режисеру Олексію Проказову та оператору Євгенію Івко, вони її допрацювали і ми зробили цей чарівний кліп.

Для мене велика честь мати можливість грати благодійні концерти з гуртом SHUFFLE та, завдяки нашим захисникам та захисницям, створювати власну музику під час війни.”

1

Інформація про гурт:

SHUFFLE - це волонтерський гурт, який було створено 6 травня 2022 року з метою виступу на благодійному концерті в укритті на підтримку ЗСУ. Назву придумав глядач з залу одразу після закінчення першого виступу.

Публіка добре зустріла новостворений гурт, тож було прийнято рішення продовжити виступати на підтримку захисників України та постраждалих українців від російсько-Української війни.

З початку повномасштабного вторгнення, гурт SHUFFLE відіграв 52 концерти, підтримуючи, виконанням українських пісень, численні благодійні мистецькі ініціативи, волонтерів та захисників України.

3

В перервах між виступами було створено та видано сингл “Відлітай”, подвійний сингл “Один удар до перемоги” та відзнято кліп на пісню “Відлітай” у штабі однієї з волонтерських організацій міста Черкаси.

Серед постійних учасників гурту - вокаліст, гітарист та автор пісень Роман Чуприна, вокаліст Іван Деркач та саксофоністка Влада. Проте до численних благодійних виступів та студійних записів вже долучились понад 15 талановитих музикантів.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100