реклама

реклама

Автор та виконавець хітів: «руський корабль», «Молитва солдата», «Мова»  BURLA випустив пісню до 10-річчя російсько-української війни.

BURLA. ФОТО 2

Новий сингл BURLA має назву «10» та присвячений 10 рокам війни в Україні, яка почалася ще у 2014 році. Сумна та щемлива пісня, яка одночасно надає дух та силу боротися далі, розповідає про всі переживання та зміни українців за останні 10 років.

Головна ідея пісні та кліпу полягає в тому, що Українці – нащадки козаків та відважні воїни, які століттями відстоювали існування нації. Демон атакував наших предків, але вони вистояли й саме тому сьогодні живуть та існують сучасні українці.

«На нас випала доля так само воювати за свою землю і вже понад 10 років наше покоління б'ється за існування нації. Ми вистоїмо так само як наші пращури!  Сьогодні у кожного свій фронт: хлопці боронять землю, жінки залишаються вдома та готують передачі на фронт, наші діти проводять благодійні концерти та створюють своїми руками тисячі оберегів для військових. В свою чергу бізнес продовжує роботу та підтримує ЗСУ, а ми музиканти – створюємо нову українську музику, яка нарешті звучить по цілому світі та збираємо своїми виступами гроші на українську армію», – поділився BURLA

Слова написав Максим Бурла, а над музикою працював Сергій Ранов (RUNSTAR), який відомий по своїй співпраці з KAZKA, WELLBOY, Parfeniuk та багато іншими. Раніше хлопці вже співпрацювали по треках «Розтопи» та «Мова», які зайняли рейтингові позиції в YouTube та Shazam.

«Я не втомлююся повторювати та просити, щоб ми всі разом продовжували донатити на ЗСУ! Пам’ятайте, що спільними зусиллями ми зможемо подолати демона», – добавив співак

Патріотична пісня BURLA «10» доступна на всіх цифрових майданчиках, а кліп в YouTube та музичних телеканалах України.


Про це пише прес-служба співака

Фото надане прес-службою

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100