реклама

реклама Делікат

реклама

На сцені Черкаської обласної філармонії учні та викладачі музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка подарували глядачам концерт під назвою «Музика нашої єдності».

Фото: dogp.gov.ua


Присвятили його маленьким та юним музикантам, які живуть з надією на перемогу та мирне життя, а також мріють будувати щасливу країну, де будуть грати та співати музику видатних, улюблених, найталановитіших композиторів і спадщину яких нестимуть по всьому світу.

Фото: dogp.gov.ua


Виступи талановитих виконавців наповнили зал філармонії енергією та натхненням. Кожен музикант приніс на сцену часточку своєї душі, таланту і відданості мистецтву, а враження від надзвичайної музичної майстерності стали символом єдності та спільної мрії про краще завтра.

Фото: dogp.gov.ua


На святкову подію завітав і директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов разом із фахівцями управління культури ДОГП.

Фото: dogp.gov.ua


«Наші молоді таланти вкотре демонструють свою винятковість та високий рівень майстерності. Їхнє завзяття та професіоналізм, з яким вони виконують музичні твори, є джерелом невичерпної натхненності. Дякуємо всім, хто віддає свій час та увагу, надихаючи дітей до нових вершин у світі мистецтва, адже їхні досягнення стають можливими завдяки підтримці, яку вони отримують від батьків, педагогів та всіх, хто вірить у їхні здібності», - відзначив Богдан Олександрович.

Фото: dogp.gov.ua


Також від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка він вручив колективу Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка Подяку за сумлінну багаторічну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління, розробку інноваційних методик, підготовку учнів-переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських конкурсів, активну участь у загальноміських заходах, а також із нагоди звітного концерту закладу «Музика нашої єдності».

Фото: dogp.gov.ua


Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100