Учора на кіностудії імені Довженка пройшов грандіозний кастинг до найпопулярнішого жіночого колективу СНД «ВІА-Гра». Голоси претенденток було чути ще за сотні метрів до знімального павільйону. «Хочу у ВІА-Гру!» – тільки й лунало на території кіностудії, інформує «Ivona.bigmir.net».


Сотні дівчат (і навіть один напівроздягнений хлопець), віком від 16 і старше, з різних країн світу з’їхалися до столиці України за своєю мрією. Тут були представниці Сполучених Штатів Америки, Монголії, Білорусії і, звичайно ж, українки. На вулиці – -10, а деякі учасниці чекали своєї черги ще з 4-ої ранку.


У «ВІА-Гру» хочуть усі. Учасниця першого сезону «Х-фактору» Маша Стасюк, фабрикантка, українська Анджеліна Джолі Тетяна Воржева, учасниця колективу «Hollywood» Юлія Лаута, солістки групи «Гарячий Шоколад» – всі ці дівчата мріють працювати з Костянтином Меладзе.


Воржева в групу обіцяє внести більше чуттєвості.

– Цього не вистачає в колективі, і я готова це дати. Ще, я пишу пісні. Професійно! Це моя фішка, – зізнається дівчина.

А ось Юля Лаута говорить не хотіла б просто стояти на сцені і співати:

– Я професійно танцюю, а саме танців не вистачає у «ВІА-Грі».

Однієї миті багатьом здалося, що на території з’явилася екс-учасниця колективу – Віра Брежнєва.

У центрі – клон Віри Брежнєвої із Золотоноші

У центрі – клон Віри Брежнєвої із Золотоноші


Виявилося, аля-Брежнєва – починаюча співачка із Золотоноші. Світлана на кастинг прийшла з мамою, залишивши в Італії коханого чоловіка. Зізнається, що заради «ВІА-Гри» готова на багато що, незважаючи на те, що музичної освіти у неї немає. Чоловік дівчину підтримує. Залишається побажати їй везіння і удачі.

Перипетії між претендентками звичайно ж теж траплялися. Дівчата почали штовхатися: «Хто ж піде першою?!». На що, одна з представниць прекрасної статі, підійшовши до охоронця попросила «... прибрати цих кобилиць!» Ну, конкуренція, як не як. Нерви у багатьох здавали.

«Хочу у «ВІА-Гру» – масштабне музичне реаліті-шоу, яке покаже канал «1 +1». Продюсерами шоу стали відразу три талановитих представника шоу-бізнесу: Костянтин Меладзе, Алан Бадоєв та Володимир Зеленський.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкащанин 22.12.2012 15:22
Цитую Леонід Ілліч:
Костя дуже не любить, коли у віагрок є кохані чоловіки. Ех,лохонувся той мужик із Італії... :lol:

Да ладно, главное, чтобы она дала Косте понять, что муж не будет мешать ей проводить время .........................на корпоративах))) )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Леонід Ілліч 17.12.2012 13:58
Костя дуже не любить, коли у віагрок є кохані чоловіки. Ех,лохонувся той мужик із Італії... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100