реклама

реклама Делікат

реклама

У Водяниках відбувся турнір зі спортивної риболовлі для ветеранів, які наразі працюють на підприємствах компанії МХП Черкаського хабу. Усього до участі в змаганнях зареєструвалася 21 особа. Захисники відпочивали в компанії своїх рідних та друзів.

IMG_20240528_094752

– Турнір провели для того, щоб ми познайомилися один з одним, адже наші підприємства розкидані по Черкаській області. Щоб відпочили душею, серцем, і, звісно, наловили риби! – розповів координатор Центру із взаємодії з військовими та ветеранами МХП Сергій Халупінський.

На заході в колі колег уперше Віталій Бондаренко. До початку повномасштабного вторгнення рф він працював підсобним робітником на одному з підприємств МХП. Під час захисту країни отримав поранення, компанія зберегла його робоче місце.

– Перебували в Донецькій, Луганській областях, 66 окрема механізована бригада. Одного разу ворог розстріляв наші позиції з кулемета, ранили побратима… прикрив побратима, ранили мене. Побратим вийшов своїм ходом, я за ним трохи виліз, потім мене винесли. Зараз бачимося з ним, коли є вільний від роботи час. Радий, що з'явилася можливість приїхати порибалити у Водяники. Відпочинок, природа!, – сказав ветеран.

IMG_20240528_142531

Були представники підприємств: ТОВ НВФ «Урожай», птахофабрики «Перемога Нова», Миронівської птахофабрики, Миронівського заводу з виготовлення круп та комбікормів, Миронівського м'ясопереробного заводу «Легко».

Голова Водяницької ТГ Руслан Каюк подякував захисникам та їхнім побратимам на передовій.

– Саме ви пережили те пекло! Заходи, як сьогодні – вкрай необхідні, щоб трохи відволіктися, – наголосив голова громади.

Переможця в турнірі допоміг визначити колишній боєць 118-ї бригади ТрО, представник ГО «Рибальський клуб «Флагман» Сергій Мохнар. Він оголосив учасникам правила змагань.

– Змагання проводяться згідно з регламентом та статутом риболовного спорту України. Це аматорський турнір, тому трохи відійдемо від суворості у спортивний риболовлі. Кожен рибалка матиме свій сектор, також між учасниками буде близько п'яти метрів дистанції, прикормку бажано кидати тільки у сектор лову. Риболовля здійснюється маховими вудлищами, які вже оснащені, прикормка з однієї ємності – всі мають рівні умови, – звернувся до присутніх пан Сергій.

IMG_20240528_094624

Усі охочі могли позмагатися за кубок переможця, рибацьке крісло, рибацьку парасольку, рибацький термос, термосумку.

Перше місце в турнірі з риболовлі посів Михайло Іщенко, окрім цього він отримав перемогу у номінації «Big Fish». Друге місце посів Іван Крохмаль, третє – Володимир Сіренко.

Турнір зі спортивної риболовлі відбувся в межах програми реінтеграції захисників «МХП Поруч», розповіла Тетяна Волочай, директорка Благодійного фонду «МХП-Громаді».

IMG_20240528_142421_1

– У межах програми «МХП Поруч» нашим ветеранам надається комплексна підтримка. Сьогодні ми організували простір для захисників, де вони можуть побути зі своїми родинами, помилуватися природою, побути наодинці зі своїми думками, мріями.

Тетяна Волочай зазначила, що з підприємств МХП на сьогодні перебувають на фронті близько 3000 осіб. Водночас у компанії працюють близько 300 демобілізованих співробітників. Центр із взаємодії з військовими та ветеранами працює в 13 областях України, де є потужності компанії.

Деталі у ВІДЕО


Юлія Капуш

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100