реклама

реклама

Ці двоє ніколи один одного не бачили й тим паче не знали. Проте завдяки спільній знайомій вдалося повірити в теорію ймовірності і, зокрема, в існування на нашій планеті схожих між собою людей. Отримавши фотографії своїх двійників, чоловіки одразу впізнали на них… самих себе.

На фото – черкащанин Павло Цапенко

На фото – черкащанин Павло Цапенко


31-річний Павло Цапенко з Черкас ніколи не зустрічав своїх двійників. Проте вірить, що в світі таки можуть бути абсолютно схожі між собою люди. Будь-які сумніви відпали, коли придивився до фото, з якого дивилися знайомі очі.

– Усмішка дуже схожа. Майже мій чоловік, тільки трохи старший, – зауважує дружина черкащанина Жанна. – У мене аж мурашки по шкірі, коли вдивляюся в очі цієї людини. Не йму віри, що таке може бути.

Павло дивиться на знімок і намагається усміхнутися точно так, як сміється його двійник. Каже, що недавно зустрів у Черкасах жінку, яка дуже схожа на його знайому із Золотоноші. Та сама зачіска, ті ж окуляри і вираз обличчя. Навіть зріст і одяг майже однаковісінькі.

– Я, було, хотів гукнути, чого, мовляв, відвертається, але, придивившись, второпав, що таки не знаю цю людину, – пригадує кумедний випадок Павло Цапенко. – Більше однакові люди не траплялися.

Павлів двійник з Києва, що цікаво, теж Павло. Проте не Іванович, а Самійлович. Так само має двох синів.

Киянина наявність двійника особливо не здивувала. Чоловік жартома каже, що він унікальний, єдиний у своєму роді, проте визнає, що схожість на фото таки є.

На фото – Павло Демидюк із Києва

На фото – Павло Демидюк із Києва


– Як на мене, то в нас однакова усмішка і все, – коментує свою схожість 43-річний Павло Демидюк з Києва. – А щоб ми були ну зовсім викапаними, не можу сказати. Але приємно побачити «майже себе» та ще й у іншому місті. Павло Демидюк не пригадує, щоб колись натрапляв на схожих між собою людей. Каже, бувало, друзі розповідали, що десь, мовляв, його бачили, де він ну точно не міг бути. Тому чоловік цілком впевнено зауважує, що його двійники є.

А чи це черкаського Павла бачили друзі Павла київського, чи в столиці є ще один, хай не Павло, але власник такої ж щирої усмішки і добрий очей. У цьому ще треба розібратися.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100