Уже три роки поспіль уся Україна стежить, як люди із надмірною вагою стають стрункими завдяки шоу «Зважені та щасливі», що на телеканалі «СТБ». А допомагає людям йти до своєї мети режисер із Сміли Олени Чорна. Як смілянка стала головним режисером «найвагомішого» проекту країни, з’ясовував «Прочерк».

Олена зізнається: на вибір професії її життя вплинули заняття в Смілянській дитячій телестудії «Я+Ти».

– Ще навчаючись у Смілянському природничо-математичному ліцеї, почала займатись у телестудії. Тоді й зрозуміла, що мені подобається така робота. Тому вступила до Київського університету культури і мистецтв на спеціальність «Режисер кіно та телебачення», – розповідає Олена. – Поки навчалась в університеті, паралельно працювала. Маю досвід роботи на каналах «1+1», «ICTV», «Новому каналі» та «СТБ».


На «СТБ» Олена Чорна спершу працювала режисером проектів «Неймовірні історії кохання», «Невідома версія», «У пошуках істини». Потім у житті Олени почався період роботи над «Зваженими та щасливими».


Сьогодні під керівництвом 28-річної Олени працює близько ста осіб.


– Звичайно, серед них є люди, які старші мене. Чоловікам часто слова не скажи. Тому шукаю потрібні слова, – говорить Олена Чорна. – Професія змушує бути психологом, знайти підхід до кожної людини та не відбити бажання працювати.


Смілянка хвилюється за всіх учасників та намагається до всіх ставитися однаково. Але поява одного з учасників стала для неї особливою.

– Як тільки дізналася, що учасником першого сезону проекту став черкащанин Олександр Попович (Олександр – родом із села Тіньки Чигиринського району, – ред.), відразу підійшла до нього і сказала: «Саша, я – із Сміли. Якщо є якісь питання, звертайся!» Я йому нічого не підказувала, ні в якому разі, але намагалася підтримувати в складних для нього ситуаціях. Звичайно, коли в проекті бере участь земляк, це – важливо, безумовно, – переконує головний режисер «Зважених та щасливих».

На свою малу батьківщину головний режисер «Зважених та щасливих» приїжджає рідко, оскільки іноді їй доводиться працювати цілодобово. Однак Олена переконує: втома – ніщо в порівнянні із задоволенням, яке отримує від улюбленої роботи.


Як відомо, разом із учасниками стрункішала й знімальна група.


– Я – також серед них, – усміхається Олена. – Тепер я харчуюся правильно. Не їм хлібобулочні вироби, такі шкідливі продукти, як майонез тощо. Відвідую заняття в тренажерному залі. О 8-ій ранку я – вже на біговій доріжці! Прокидаюся о 6-ій ранку, а іноді – навіть о 5-ій, щоб приготувати корисні страви, які їстиму протягом дня.


Олена Чорна інтригує: на українців чекають неймовірні перетворення учасників.


– Єдине, що можу сказати: такого ви ще не бачили, – запевняє головний режисер «Зважених та щасливих».

 

Усі фото – з особистого архіву Олени Чорної

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 правда-правда 20.09.2013 13:56
Цитую Mad Max:
Гордость СМелы!!!! Ленка, мы тобою пишаэмося!!!!!
Приєднуюсь! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Mad Max 20.09.2013 13:36
Гордость СМелы!!!! Ленка, мы тобою пишаэмося!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100