реклама

реклама

Днями у Івано-Франківську обрали містера Україна International 2011. За звання найкращого боролися вісім учасників з різних регіонів України. Однак титул містера отримав Владислав Явний з Чернівців. Він представлятиме країну на міжнародному конкурсі чоловічої краси "Mister International", який відбудеться у Сингапурі в листопаді наступного року. Представник з Черкас Денис Товстий здобув номінацію «Містер стиль».Подробиці змагання повідомляє офіційний сайт конкурсу.

Черкащанин - другий справа

Черкащанин - другий справа


 Окрім зовнішньої краси, хлопці демонстрували розум та почуття гумору. На сцені вони дефілювали у ділових костюмах та вишиванках. Один з виходів був присвячений «Євро-2012» - хлопці показали  своє вміння грати у футбол. А конкурс талантів довів, що в Україні мужніх чоловіків достатньо, адже більшість з них продемонстрували глядачам свої навики боротьби.

Денис Товстий з Черкас здобув номінацію "Містер стиль"

Денис Товстий з Черкас здобув номінацію "Містер стиль"

Оцінювало конкурсантів компетентне журі до складу якого входили -  президент Міжнародної громадської організації "Жінка III тисячоліття" – Лідія Лісімова, королева світу – 2009 – Вероніка Вовчук, кореспондент ТСН, “Студія “1+1” Алла Пасс, відповідальний редактор ОТБ «Галичина» – Лілія Боднарчук,  директор концертної агенції Orlova concert agency – Земфіра Орлова.

фото з кастингу

фото з кастингу

denis4 Як і в жіночих конкурсах краси, найкрасивіших чоловіків спершу тестували інтелектуально, інформує «Галицький кореспондент». Відповідаючи на запитання ведучих, хлопці губилися, червоніли, читали вірші, присвячені членам журі, й співали пісні, а майбутній переможець Влад Явний зворушив жіноче журі своєю щирістю і турботливістю. На запитання "На який екстремальний вчинок Ви готові заради дівчини?" Влад відповів, що охоче робитиме усю домашню роботу, прасуватиме, прибиратиме і готуватиме коханій суші. Не обійшлося без курйозів. Євген Ткаченко з Ужгорода, вочевидь, начитався жіночих журналів, бо на запитання, чого хочуть жінки, спершу заспівав пісню "Усі ви хочете любові", а потім заявив, що все це неправда і насправді жінок цікавлять лише пружні сідниці.

Хлопці дефілювали у вишиванках та ділових костюмах, демонстрували таланти у конкурсі "Домашнє завдання" та свої спортивні навички у дефіле "Євро-2012". А от традиційного дефіле у спідній білизні не було. Влада Явного серед інших претендентів журі обрало одноголосно.

Влад Явний - "Містер Україна 2011"

Влад Явний - "Містер Україна 2011"

"Він не лише красивий, розумний і дуже артистичний, але й найбільш ввічливий та найпрацьовитіший з усіх хлопців. Влад напрочуд вихований та культурний, а це дуже важливо, якщо він буде представляти Україну на міжнародному конкурсі", - пояснила свій вибір член журі, відповідальний редактор ОТБ "Галичина" Лілія Боднарчук. Влад також отримав титул "Містер фото". Містером глядацьких симпатій став франківчанин Сергій Лихогляда, а за результатами голосування в Інтернеті перемогу здобув Павло Дідик, який також мешкає в Івано-Франківську. Павло отримав титул "Містер Інтернет-симпатій". Віце-містером став вищезгаданий Євген Ткаченко, який, до слова, мріє стати зіркою Голлівуду.

Денис Товстий під час кастингу

Денис Товстий під час кастингу

Окрім головних титулів судді розприділили між конкурсантами такі номінації, як «Містер стиль» - Денис Товстий  (Черкаси), «Містер сексуальність» - Олександр Мінча  (Ужгород), «Містер артистичність» – Віталій Задерейчук (Вінниця), «Містер мужність» - Євген Ткаченко (Ужгород), «Містер елегантність» - Сергій Лиховида (Івано-Франківськ), «Містер фото» - Влад Явний (Чернівці), «Містер вишуканість» - Роман Скрипник (Івано-Франківськ), «Містер інтелект» - Павло Дідик (Івано-Франківськ).

Фіналісти конкурсу

Фіналісти конкурсу

«Кожен з учасників конкурсу заслуговував на титул містера України, бо всі настільки серйозно поставилися до конкурсу і його підготовки, що мене це навіть здивувало» – зазначила генеральний директор конкурсу Ганна Крисюк, – «Однозначно, що майже всі конкурсанти візьмуть участь у зйомках наступного відеокліпу піар-агенції «PR-Energy» та більшості рекламних кампаній». Також на переможців очікують різноманітні фотосесії для глянцевих журналів та студійний запис пісні.

Ще один образ хлопця з Черкас (фото з сайту модельного агентства Гламур/http://models.glamour.co.ua)

Ще один образ хлопця з Черкас (фото з сайту модельного агентства Гламур/http://models.glamour.co.ua)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100