реклама

реклама

«50 годин сну і відпочинку». Новий марафон черкаських «далматинців» стартував сьогодні о 7-й ранку.

Ведучі в ефірі. Готуються співати

Ведучі в ефірі. Готуються співати


У офісі радіо «101 далматин» - домашня атмосфера. Звукорежисер Костянтин Доброцький у блакитному махровому халаті виходить з діджейської студії. Самі ведучі – також ніби щойно з ліжка. Ольга Касянова – в бежевому халаті з квіточками, а Євген Артеменко – у синій «бобці» та домашніх капцях.

Звукорежисер Костянтин Доброцький у домашньому халаті

Звукорежисер Костянтин Доброцький у домашньому халаті

Тим часом у прямому ефірі майстер із салону краси проводить для Ольги сеанс релаксації, а слухачі за її «охами» і «ахами» мають вгадати, що ж це за диво-процедура.  Як з’ясувалося, це був аромамасаж рук. Поки Олині руки покривають рідким воском, Євген допитується майстра манікюру й педикюру Альону, яка ж найбільш болісна процедура в їхньому салоні, мовляв, аби свою дівчину туди відправити, коли провиниться.

- Це озонотерапія і мезотерапія – процедури для схуднення і омолодження, - розповідає дівчина.

А найприємніша, як виявляється, масаж.

Ольга насолоджується аромомасажем рук

Ольга насолоджується аромомасажем рук

- Я вперше на радіо, - розповідає Альона після свого ефіру. - Страшно було спочатку, але сподобалося. Із задоволенням прийшла б ще раз.

Напам’ять дівчина фотографується із діджеями. Та в них попереду – інші витівки.

- Всі прийшли в домашніх речах. Сьогодні перший день, тому важко сказати, як це сторонні сприймають. Але якраз бухгалтер приніс зарплату. Щоб отримувати її в халаті, то такого ще ніколи не було! – усміхається режисер радіомовлення Костянтин Доброцький.

Ольга Касянова каже: дома відшукала п’ять суто домашніх нарядів.

- Сьогодні ми з Ірою Тітовською вирішили одягти халати. Бо переважно ходимо на роботу в штанях. А це нагода показати всім нашим хлопцям, які красиві в нас ноги, - жартує.

Це тістечко – для Олі

Це тістечко – для Олі

Євген Артеменко каже: у них на радіо завжди специфічна атмосфера свята. Тому нічого дивного в нинішньому марафоні ніхто не вбачає.

- Так класно в домашніх капцях ходити по місцях, де у них ніколи не ходив! – зізнається.

Рідні, за словами ведучих, уже звикли, що вони «не зовсім адекватні люди».

Капці Євгена Артеменка вперше побували в офісі

Капці Євгена Артеменка вперше побували в офісі

У програмі першого дня марафону – співи з повним ротом, пропозиції офісним працівникам заспівати на роботі та інтелектуальні змагання за піццу.

Поки на радіо – час реклами, у студію заносять тістечка. Саме пережовуючи їх, ведучі інтригуватимуть слухачів своїм співом. Хто вгадає назву пісні, отримає запрошення в кафе на двох.

- Це тірамісу, по-моєму, - роздивляється тістечка Євген.

- Женька, буде справедливо, якщо я всі спробую, - тягне до себе коробку Ольга.

- Ні, я хочу їх з’їсти!

- Женя, один твій пиндик, один – Олін. Їжте і співайте. Не вистачить, я вам ще принесу, - мирить ведучих інша  працівниця радіо, розкладаючи тістечка в тарілки.

Євген – у «солодкому» передчутті

Євген – у «солодкому» передчутті

На сайті радіо «101 далматин» всі охочі можуть слідкувати за ефіром. Тому, щоб продемонструвати, як же смачно йому зараз буде, Євген вилазить на стілець і прямо до відеокамери підносить тарілку з тістечком.

- Особливо приємно буде на нас дивитися, бо ми будемо їсти, а ви їсти не будете, - уже в ефірі звертається він до слухачів.

Набиваючи рот солодким, Євген починає співати пісню «Бітлз» «Yesterday».  Каже, тістечко смачне, а особливо тому, що вранці не встиг поснідати.

- Ми любимо тістечка, а ще більше – «халявні», - жартує Ольга.

Робить Євгенові зауваження, мовляв більше треба було в рота напихати, щоб не так зрозуміло було слова… На що в її бік летять домашні капці Артеменка… Судячи з усього, спати в ефірі вони таки не будуть, хоч і оголосили марафон «сну і відпочинку».

- Наших глядачів ми підготували до того, що в нас буде 50 годин сну і відпочинку. Кожен приніс свій домашній одяг. Хочемо, щоб прийшовши на роботу, наші ведучі відпочивали, - каже головний редактор радіо «101 далматин»  Тетяна Лянна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100