реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах почали активніше розкуповувати лотерейні білети. Беруть по кілька штук. Розраховують в основному на вдачу, проте дехто має свої алгоритми й забобони, повідомляє газета «По-українськи».

Одна з найпопулярніших лотерей серед черкащан - "Лото-Забава". Фото: inf-kotovsk.at.ua

Одна з найпопулярніших лотерей серед черкащан - "Лото-Забава". Фото: inf-kotovsk.at.ua

– Ми із сім’єю граємо з першого тиражу. Щоразу купляю не більше двох білетів, інколи через інтернет. Найбільша сума виграшу в мене 2 тисячі гривень. Знайомі вигравали й 10. Кілька разів був у студії «Хто там». 2008 року, коли якраз почалася криза, при мені чоловік із Черкас виграв квартиру, — кладе білет у портмоне 35-річний працівник банку Сергій Степаненко.

У черзі по білети у Головпоштамті стоїть 59-річна Валентина Володимирівна:

– Грає тільки чоловік, а купувати лотерею посилає мене, мовляв, «на фарт». Грає дуже давно, схем ніяких не розробляємо. Я ходю кажду неділю та й всьо, а виграшу нема.

25-річний Георгій Скиба з Умані створює власну систему гри в лотерею. Щонеділі купує кілька лотерейних білетів «Лото Забава».

– Вигравав кілька разів по кілька сотень гривень. Зараз вивчаю систему, аналізую кожен розіграш та всі результати. Якщо довгий час спостерігати за кожним розіграшем, можна вирахувати частоту випадання кожного номера на тираж, визначити, скільки та чи інша кулька не випадала, визначити номери так званих «заморожених» номерів: які або взагалі не випадають, або дуже рідко.

Великою популярністю серед гравців у лотерею має система австрійського математика Димитрова, так звана транзитна.

– Транзитні числа – це числа, які мають високі частоти випадання і парні зв’язки, – пояснює Георгій. – Наприклад, я можу дати 50 % гарантії, що під час наступного розіграшу випаде число від 1 до 13.

Сидячи перед екранами телевізорів, азартні черкащани розробляють власну "теорію ймовірностей". Фото: panorama-mukachevo.com

Сидячи перед екранами телевізорів, азартні черкащани розробляють власну "теорію ймовірностей". Фото: panorama-mukachevo.com

Найбільший виграш в області становив 3 млн 300 тис. грн. Раз на місяць 100–200 тисяч гривень припадає на виграші черкасців. Востаннє у вересні в прямому ефірі «Лото Забави» подружжя з Корсуня-Шевченківського отримало 396 тис. грн.

– Ці чоловік і жінка вже були в нас, – говорить 36-річний Сергій Безвугляк із регіонального офісу представництва МСЛ. – Коли зайшли, ми зразу зрозуміли, що це вони. Обоє були в такому стані, наче тиждень не спали. Пішли від нас, так до кінця й не зрозуміли, що справді виграли. Кажуть, що білети купують щотижня. По два. Цього разу під час прямого ефіру дома була лише дружина, чоловік працював. Жінка перевірила спочатку свій білет, а згодом чоловіка. Насправді вони могли бути володарями 9 мільйонів. Їм не вистачило лише цифри 68.

Цього року в березні чоловік із Золотоноші виграв 500 тис. грн.

– Тоді виграш становив мільйон гривень. Горизонтальні лінії закреслили двоє в Україні, тому суму розділили. Щасливчику із Золотоноші  перед цим приснився сон. Каже: «Їду на велосипеді. Така гарна дорога вниз. І тут яма. Ледве туди не впав, але обминув і поїхав далі. Розтлумачив сон, що хоч і виграв, але ж не повну суму».

До омріяного виграшу любителі лотереї йдуть роками. Фото: tv.net.ua

До омріяного виграшу любителі лотереї йдуть роками. Фото: tv.net.ua

 

– Люди вірять у забобони, – продовжує Сергій Безвугляк. – Одна жінка, здається з Ватутіного, купляла 22 білети, 22 числа, о 22 годині 22 хвилини.

Розповсюджувач лотерейних білетів 26-річна Яніна Медведенко каже, що в багато кого є забобони:

– Якось прийшла бабуся й питає, хто з нас Яна. Я відгукнулася. Розповідає: «Ви мені приснилися. Звечора я просила в Бога виграти в лотерейний білет. І сниться, що тримаю три білети «Лото Забави», і на середньому написане ваше ім'я». Так вона по всьому місту шукала реалізатора, якого б звали Яна.

Є люди, які купляють астрологічні прогнози з інформацією про те, в які ігри їм краще грати. Є такі, що беруть білети лише з сьомої до восьмої години. Дехто приходить у певний день, інші тільки в один і той же час. Найбільше за один раз купляли 25 лотерейних білетів.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Укупник 15.12.2011 16:02
А я точно помню,что на заре ЗАБАВЫ,году в 2000-2002 приблизительно, кто-то выиграл 50000грн из Звены.Сумасшедшие деньги тогда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Kotovsky 14.12.2011 16:13
:cry: Дійсно смішно :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Социолог 11.12.2011 21:41
>Одна жінка, здається з Ватутіного, купляла 22 білети, 22 числа, о 22 годині 22 хвилини.

и выиграла 22 гривны! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100