реклама
Sucurity Police

реклама

Знімальна група телевізійної програми «Ревізор», що на «Новому каналі», несподівано нагрянула в Черкаси. У вівторок увечері їхній візит у ресторан «Боттічеллі» зняв на мобільний телефон один із відвідувачів. Як стає зрозуміло з відео, - зйомку прискіпливим телевізійникам у закладі не дозволили. На що ведуча Ольга Фреймут прямо біля барної стійки на камеру розкритикувала заклад. Мовляв, ресторан у прекрасному місці, але тут пусто через якість обслуговування. Бо коли вона зайшла, офіціант не поспішив на зустріч і не усміхався…

Відома столична журналістка Ольга Фреймут шокувала черкаських рестораторів і сама була шокована ними

Відома столична журналістка Ольга Фреймут шокувала черкаських рестораторів і сама була шокована ними


 Керівництво «Боттічеллі» зауважує: обслуговуючий персонал просто не був готовий до такого несподіваного візиту людей з телекамерами.

- Люди ж не щодня стикаються з тим, що їх знімають на камеру, - коментує «Прочерку» директор ресторану Олена Ярова. – Коли ведуча зайшла у супроводі операторів, стало зрозуміло, що вони прийшли ніяк не поїсти. Персонал з телевізійниками розмовляв максимально коректно, однак діалогом ведуча була незадоволена, тому що їй не показали санітарні книжки і не  пустили знімальну групу на кухню. Однак персонал теж не має права пускати сторонніх людей без дозволу керівництва, якого на той час не було на місці, бо знімальна група прийшла о 20-й годині.

"Ревізор" не зміг потрапити на кухню ресторану

"Ревізор" не зміг потрапити на кухню ресторану

Як стало відомо «Прочерку», «Ревізор» протягом двох днів побував і в багатьох інших відомих закладах Черкас. Зокрема, нам назвали такі ресторани, як «Государь», «Cosa Nostra», «Контрабас», «Балкон», суші-бар «Фугу». Утім, коментувати візит телевізійників більшість рестораторів відмовляється.  У «Контрабасі» кажуть, що до них знімальна група не заходила, в «Cosa Nostra» посилаються на те, що працювала інша зміна і ніхто нічого не знає, а адміністрація ресторану «Государь»  візит підтвердила. Телевізійників пустили скрізь, окрім кухні. Але кажуть: враження від такого наскоку в усіх залишилося дуже неприємне…

Дозволили зйомки «Ревізору» також у суші-барі «Фугу».

- Зайшли на кухню, знімали, чи чисто. Перевіряли форму персоналу – чи є рукавички, шапка.  Замовляли страви, пробували на якість. Також перевіряли санвузли, обслуговування в барі. Загалом перебували в нас десь 3-4 години, - розповідає "Прочерку" менеджер закладу Анна. – Звичайно, що все це без попередження.

Каже: знімальна група залишилася усім задоволена, але зробила зауваження, що інтер’єр у закладі надто скромний.

"Гроза" українських готелів та ресторанів Ольга Фреймут

"Гроза" українських готелів та ресторанів Ольга Фреймут

Крім цього, як розповіли «Прочерку» джерела, «Ревізор» побував і в черкаських готелях, зокрема, «Дніпро» і «Апельсин». А на Черкаському форумі з’явилася інформація, що вчора з магазину «АТБ» у центрі вигнали всіх відвідувачів і закрили магазин, бо туди «приїхала Оля з програмою «Ревізор».

Як ідеться на офіційному сайті «Нового каналу», мета «Ревізора» - «не зруйнувати бізнес, не відлякати клієнтів, не виставити напоказ брудну білизну у погано прибраному готельному номері, а допомогти господарям і власникам побачити слабкі місця в їхній роботі, які вони не помічають в силу власної зайнятості та щоденного побуту». При цьому «Ревізор» не співпрацює із закладами і не рекламує їх. Усі рахунки оплачує «Новий канал».

реклама

Коментарі  

 
+1 #20 вася 28.12.2011 13:23
[quote name="ШОКОЛАПКА"]Буваю я в Боттічеллі частенько, тільки із-за того, що там не галасно, що там не курять і інтер'єр хороший! Кухня якщо брати вцілому то на 3(. Десерти не погані, добре подають, гарно! Пасту карбонара замовляв як тільки відкрили цей заклад і зрівняти зараз що виносять, то це жах просто, його їсти не можна, паста вся злипається і взагалі не смачна - вона без смаку! При відкритті там працював здається кухар з Італії - ото страви всі були дійсно на 12 балів)

Про персонал я взагалі мовчу! ПИГИБИ!

да, для такого закладу це навыть дуже проста страва, а готують жах!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #19 Детектор 28.12.2011 11:51
У "Ботічеллі" хороша піца. Паста теж подобається. Але ціни реально "кусаються"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 ШОКОЛАПКА 28.12.2011 00:53
Буваю я в Боттічеллі частенько, тільки із-за того, що там не галасно, що там не курять і інтер'єр хороший! Кухня якщо брати вцілому то на 3(. Десерти не погані, добре подають, гарно! Пасту карбонара замовляв як тільки відкрили цей заклад і зрівняти зараз що виносять, то це жах просто, його їсти не можна, паста вся злипається і взагалі не смачна - вона без смаку! При відкритті там працював здається кухар з Італії - ото страви всі були дійсно на 12 балів)

Про персонал я взагалі мовчу! ПИГИБИ!

Трішки підправити, гарно попрацювати і цей ресторан буде самий найкращий в Черкасах! Все залежить від власників закладу)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 Я так думаю... 23.12.2011 13:32
В Боттічеллі напевно подобається прихвостням Ю. Ткаченка, який в ДПА скільки ........., що йому до самих останніх днів хватить йому...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #16 ! 23.12.2011 10:47
Мені в Боттічеллі подобається кухня і обслуговування, а те що програму не постули це не показник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #15 8888 21.12.2011 19:44
Цитую Ужасть:
МОЛОДЦЫ!
Почаще так надо...
Надо было еще посетить РЕСТОРАН "Баку", где помои текут прямо с входных дверей вниз на Мытницу :cry:

Чистейшая правда. Не понимаю, как "Баку" до сих пор не закрыли.Куда санстанция смотрит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 Жанна 21.12.2011 00:12
Нарешті дочекалися, я давно думала, щоб "Ревізор" в Черкаси приїхав та розворушив трохи власників закладів харчування, а про супермаркети нічого й казати!!! Не знаю чи були вони в АТБ, але я ще ніколи не бачила, щоб працівники так ретельно передивлялись товар на полицях і навіть кошики мили, а сьогодні побачила такий переполох в магазині біля свого будинку. Мабуть справді злякались, і правильно, бо в супермаркетах творяться справжні жахи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #13 Віктор 19.12.2011 21:52
Програма шикарна. Треба ж колись піднімати рівень обслуговування. А то ціни як в Європі, а сервіс - сором один. Директори закладів давно не переживають через санстанцію - штраф або хабар і все. А тут вся краіна побаче!!! Оля додала перчинці цій програмі!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #12 Ревізор 19.12.2011 13:57
Взагалі не згодний з останім коментом. в Боттічеллі на сьогоднішній день найкраще обслуговування в місті, що стосується кави, то вона коштує 17,00 грн, а те що Ви замовляли то це вже напевно кавовий коктель,.... Тай кухня там взагалі то не погана, є що скуштувати, а програму Ревізор в Черкаси нада запрошувати частіше, щоб наші вельми шановні заклади громадського харчування слідкували за рівнем обслуговування та якістю страв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #11 белинская 17.12.2011 17:01
Обслуживание в "боттичелли" и правда ужасное,а цены неоправданно высокие.Зашла с сотрудницей в обед-официант принял заказ только у нее,а ко мне задом развернулся....я говорю,что собственно зашла сюда не смотреть как люди кушают....только после этого он взял заказ и у меня.Пугаться в это время было некого в ресте,было всего человека 3 посетителей....да и я не бомжеватого вида тетка.Когда принесли счет-выяснилось,что чашка кофе стоит 75грн...причем вкус вообще не соответствует цене.Отдельное спасибо Фреймут за ее работу.....Нужны и важны такие передачи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100