реклама

реклама

В черкаському дитсадку «Веселка» особлива подія: до них в гості прийшли баскетболісти «Черкаських Мавп». Два легіонери Мільян Пуповіч та Войдан Стояновскі провели майстер-клас для старшої групи дитсадка. Традиційні майстер-класи, які проводять «Черкаські Мавпи» для навчальних закладів, цього разу вирішили провести для найменших. П’ятирічним дітлахам ще важко тримати в руках баскетбольний м’яч, але вони вже хочуть бути схожими на своїх гостей.

bama1

  «Ого, який високий», – чується з рівненько вишикуваного ряду дітлахів. «Я теж таким буду, коли виросту», – говорить хлопчик на ім’я  Роман при першій зустрічі з Мільяном Пуповічем. А серб, здається, не виростав, аби не його 210 см, то з натовпу Міцко важко було б виокремити. Капітан команди враз розчинився в ігровій компанії. «Ви знаєте в мене таке відчуття, що я ще вчора бігав серед таких дітей. Навіть не вірю, що час так швидко збіг, але приємно повернутися в цю атмосферу», – говорить Пуповіч.

bama2
Спершу гості в дитсадку зробили розминку за місцевими правилами, а потім почали штурмувати баскетбольне кільце. Всі вправи, які пропонували зробити баскетболісти, діти виконували з подвійним завзяттям. Найбільше сподобалося їм забивати згори, щоправда, задля цього відвідувачі «Веселки» користувалися не власним стрибком, а біцепсом баскетболістів, які підіймали бажаючих на потрібну висоту.

bama3
«Коли я заходив в цей заклад, то важко згадував себе в такому віці, але вже наприкінці майстер-класу чітко все пам’ятав. Це класний захід, я отримав справжнє задоволення від емоцій дітей», –зазначив Стояновскі.

bama4
Наприкінці майстер-класу баскетболісти подарували дітлахам фотографії з власним зображенням, прапорці з символікою «Черкаських Мавп» та баскетбольні м’ячі. Завершували приємну зустріч всі учасники майстер-класу у піднесеному настрої.

bama5
Це один із перших майстер-класів «Черкаських Мавп» в цьому сезоні, але баскетболісти черкаської команди вже готові завітати до іншого навчального закладу. Протягом сезону ці заходи будуть традиційними, повідомляє сайт баскетбольного клубу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100