реклама
Sucurity Police

реклама

«Рось таки знайшла таланти. Фінальний гала-концерт мистецького телепроекту «Рось» шукає таланти» відбувся 19 грудня. Абсолютним переможцем – володарем гран-прі в 15 тис. грн. від голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба став студент інституту музики ім. Глієра Андрій Онищук із Катеринополя. За результатами оцінювання журі 10 тис. грн. від Черкаської філії «Райффайзен банку «Аваль» отримала учасниця зі Звенигородки Валерія Кисла.

– Оцінювати виступи було неважко. Важко було проект робити. А щодо голосування, то хтось з наших членів журі давав учаснику три бали, хтось десять. У кожного були свої смаки, - зазначила в коментарі «Прочерку» голова журі, тележурналістка Світлана Немилостива.

Переможець шоу Андрій Онищук займається музикою з дитинства. Він вже не перший раз стає переможцем різних конкурсів і районного, і обласного, і загальнодержавного рівня. Коли ще на початку весни розпочалися відбіркові зональні тури шоу під назвою «Рось шукає таланти», Андрій Онищук взяв у них участь, став дипломантом і вийшов у фінал. Та все ж основну перемогу він здобув завдяки своїм землякам і шанувальникам, які надсилали смс на його підтримку.

Також усі учасники проекту отримали цінні дарунки, багато з учасників – спеціальні. Зокрема, 11-річна співачка з Чигирина Каріна Майборода отримала заохочувальний подарунок – сучасний мобільний телефон – від депутата обласної ради від Партії регіонів, голови постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення Наталії Горбенко.

Сама Наталія Арсентіївна зізналася «Прочерку», що від самого початку переглядала всі програми проекту, вболівала за учасників.

– Зокрема, коли тури проходили в районах, я була на концертах в Смілі і Черкасах. Дивилася на молодь, скільки ж у нас талановитих людей, – говорить Наталія Горбенко.

 

А 13-річня Аня Шастун зі Сміли отримала 5 тисяч гривень на запис пісні та зустріч із ректором університету культури Михайлом Поплавським від нардепа Анатолія Семиноги.

Однак дехто з черкаських освітян вже мріє, що талановита молодь піде вчитися не до Поплавського, а до них.

– Я вболівав за нашу молодь, бо все життя працюю в освіті, з молоддю. У нас в університеті теж дуже співуча і талановита молодь. Ми дбаємо за те, щоб вони розвивали свої здібності. А учасники проекту «Рось» шукає таланти» – їхня молода заміна, це наші майбутні студенти! – говорить ректор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Анатолій Кузьмінський. – Щодо програм телепроекту, то не всі вдавалося подивитися. Але у тих, що дивився, були цікаві номери, були не дуже. Та добре те, що молодь має можливість показати себе.

 

 

Нагадаємо, що проект тривав майже вісім місяців. Він покликаний виявити та популяризувати талановиту молодь нашої області. На гала-концерт з’їхалися делегації з усіх районів Черкащини. Серед почесних гостей були – Лауреат «Славянського базару» 2010 року Ольга Тимошенко та співачка із Білорусі Діана Купріна. Судили конкурсантів відомі особистості: Олесь Харченко – народний артист України, Сергій Бобров – заслужений артист України, Асан Бєлялов – переможець національного талант-шоу «Народна зірка» (Крим), Володимир Татарінов – професійний хореограф, Любов Зоряна – представник банку «Аваль», професор, доктор історичних наук Анатолій Чабан. Голова журі – тележурналістка Світлана Немилостива.

Організатори проекту запевняють: завдяки йому діти з «глибинки» отримали не лише можливість проявити себе, а й перспективу для подальшого розвитку свого таланту. Кільком учасникам одразу після виступів було запропоновано подальшу підтримку та співпрацю. За даними найбільшої компанії з маркетингових та соціальних досліджень в Україні «GfK Ukraine», в листопаді 2011 року рейтинг перегляду Черкаської обласної телерадіокомпанії, завдяки трансляції мистецького проекту «Рось шукає таланти», перевищив рейтинг перегляду програм всеукраїнських телеканалів, серед яких Інтер, ICTV, Новий канал та Перший національний. Найближчим часом в обласному ефірі демонструватимуть телеверсію шоу. Тож, як зазначив генеральний директор ЧОДТРК Юрій Уздемір, реалізація цього проекту – це лише перша сходинка, і є всі передумови для втілення подальших не менш амбітних планів.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Тарас 02.01.2012 21:04
Тугодуми. Ви політиків не хайте. Багато їх було за 20 років, але таке свято дя обдарованої молоді тільки вони і спромоглися зробити. За таке дійство вони (місцеві політики)заслуг овують на повагу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Критик 25.12.2011 22:43
Для талантів, добра акція. А політиків потрібно відсторонити від цієї акції. Адже їм всеодно учасники. Їм би тільки політичні дивиденти.***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ой 22.12.2011 15:06
як багато коментарів, видно шоу стало планетарним... Хі-хі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Helen 22.12.2011 00:22
Представление с собакой особенно интересно,жаль только без денежного вознаграждения.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100