реклама
Sucurity Police

реклама

На Черкащині приблизно 20 автомобілів мають індивідуальні номерні знаки. Серед них —  "Брат", "Брат 2", "Масік", "Натік", "Сміла", "Люда", "Артем". Є з назвами підприємств — "Бочка", "Манеж", "МІК". Про це повідомляє «Газета по-українськи».

nome1

   — Коли маєш хороший автомобіль, на який ти сам заробив, можна замовити і оригінальні номерні знаки. Знаю, що мої номери символізують успіх, гармонію і впевненість. Вони створюють позитивну енергетику в автомобілі, — розказує депутат Уманської міської ради Микола Мельник, 44 роки.

nome2 Його "мерседес" має номери "АААА". Каже, що номерний знак йому подарували друзі.

— Маю ще один індивідуальний номер "0028" на "тойоті". Замовляв його сам. Я — прикордонник, тому для мене ця дата дуже важлива. 28 травня — День прикордонника.

Уманець Олександр, 32 роки, рік їздить з індивідуальними номерними знаками.

— Називати слово, що вказане на номерах не буду, бо такий напис в Україні тільки в мене, — каже Олександр. — Це моє прізвисько. Так мене називають лише друзі. Подарували на день народження. Знали, що я хотів собі незвичні номери на машину. Потім випадково дізнався, що за одну букву заплатили 500 гривень.

— Обрали собі номери з назвою компанії, щоб автомобіль одразу впізнавали, — розповідає директор черкаської фірми "Манеж" Володимир Дяченко, 44 роки. — Буває, домовляєшся про зустріч із людиною і кажеш такі-то номера, а тут кажеш "Манеж". Це ефектно, презентабельно, люди одразу впізнають назву фірми. Це хороша реклама, бо є ефект мелькання. Та й дозволів більше ніяких не треба.

nome3

Золотоніська фірма з надання ритуальних послуг має кілька автомобілів, катафалк і мікроавтобус з номерними знаками: "Ритуал", "Ритуал 1", "Ритуал 2".

— Такий номерний знак може собі замовити будь-хто. Єдине застереження, щоб не містив якихось образ чи нецензурних слів. При цьому основний номерний знак не вилучається, — розказує Володимир Ліщенко з обласної ДАІ. — На такому номері має бути від трьох до семи цифр. Виготовляють їх у Києві. Ціна стартує від півтори тисячі гривень залежно від кількості літер.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 17.01.2012 20:29
а номер -т у л у б - нема застереження, щоб не містить якихось образ чи нецензурних слів? если нет то надо ему подарить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100