реклама

реклама

На останній сесії обласної ради 28 грудня депутат від Партії регіонів, голова Чорнобаївської райдержадміністрації Олексій Головко, 51 рік, сидить за депутатським пультом. На планшеті читає новини інтернету, пише «Газета по-українськи».

largipad.2

 — Дивився, чи підписав президент бюджет, чи ні. Узагалі це не мій, а дочкин. Навіть не знаю, яка модель, — каже депутат.

Олексій Головко читає новини на планшетному комп'ютері. Каже, що взяв його у доньки

Олексій Головко читає новини на планшетному комп'ютері. Каже, що взяв його у доньки

До десятка депутатів обласної ради мають планшетні комп'ютери та айфони.

— У мене є айфон "Епл" четвертої моделі. На ньому я перевіряю пошту. На сесії можу зайти в інтернет, якщо якась нецікава доповідь, — розказує депутат облради від "Батьківщини" Олександр Сінгаєвський, 40 років.

Депутат обласної ради Світлана Трофімова, 36 років, має айпед другої серії та планшет "самсунґ".

— На ньому працюю з документами, перевіряю пошту, читаю місцеву пресу, бізнес-статті. Я б радила всім депутатам облради придбати планшети, щоб економити на тому папері, який нам роздають перед кожною сесією. Зараз є електронні книжки, які дають змогу читати документи й мають вихід в інтернет. У моєї дитини навіть така є, і коштує вона вчетверо дешевше, ніж айпед.

Депутат від "Батьківщини" Павло Філіпенко, 39 років, айпедом користується вже рік.

— На сесії — рідко, бо дуже відволікає. Починаєш ритися в інтернеті, і вже відчуваєш, що не на сесії.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/cherkasy-newspaper/_do-desyatka-deputativ-oblasnoji-radi-mayut-planshetni-komp-yuteri-ta-ajfoni/417043">Gazeta.ua</a>

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 werka 15.01.2012 12:59
Не лише депутати, а й керівники всіх рівнів не мають права такими бути, не оволодівши основами комп"ютерної грамотності. Під час атестації та щорічного оцінювання роботи державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування необхідно відійти від формалізму і враховувати загальний рівень освіченості, основою якого має бути використання сучасних технологій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ЄВРОАТЛАНТИСТ 10.01.2012 23:56
Це краще ніж хизуватись позашляховиками серед зубожілого електорату.Ознака хоч якогось інтелекту і,відносно,недо рого.Ще не вмерла Україна...! :oops: :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100