Черкащанин Денис Колесник ніколи не шукає легких шляхів. Це стосується навіть вибору нареченої, пише газета «Молодь Черкащини».
denk
 Хлопця не влаштовували звичайні знайомства у Черкасах, й він подався на шоу «Давай одружимося». І якби ж тоді він знав, що справжнє шоу з ним зіграє життя – вже значно пізніше, після телезйомок.
Однією з учасниць шоу була також черкащанка, Олена. Її анкету на це шоу відправили подруги, і дівчину просто поставили перед фактом. На власне око вони й кандидата обрали, пише «Молодіжка». Їм сподобався саме Денис, подруги навіть не здогадувалися, що хлопець, якого вони призначили для Олени, також черкащанин.

– У мене навіть у планах не було брати участь в якихось шоу, до того ж через день-два я збиралася відлітати до Німеччини на постійне місце проживання. Але на попередній кастинг таки поїхала. І мені вдалося піддивитися анкету Дениса, я побачила, що він із Черкас, і довідалася його прізвище. А коли ж повернулася додому, відшукала його в соціальних мережах, і він мені відразу сподобався.
Через кілька днів Денис та Олена зустрілися на зйомках шоу. Але фортуна розпорядилася інакше.

– Серед трьох дівчат «свахи», тобто ведуча Оксана Байрак, астролог та психолог, радили, що мені підходить саме черкащанка Олена. Але я зробив наперекір їхнім порадам й принципово обрав іншу дівчину, із Чернігова, яка сподобалася візуально.
Однак, повернувшись до Черкас, Денис зрозумів: йому потрібна саме черкащанка Олена. І хлопець настирно почав шукати її в соціальних мережах.

– Писав їй повідомлення в «Однокласниках», а вона днів десять не відповідала. А я знову й знову відправляв нові повідомлення. Й нарешті вона відповіла, – пригадує Денис.
– Ми почали зустрічатися й невдовзі почали разом жити, – додає Олена.
– Ми просто відчули, що підходимо одне одному, – перехоплює розмову Денис.
Ось так, Денис поїхав шукати свою долю на телевізійне шоу, а знайшов її вже після нього. Від моменту зйомок передачі до їхнього одруження минуло всього два місяці. Ось таке воно – життя після шоу.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 O_H 17.03.2012 20:28
Цитую АГОВ!!!:
Одружитися з черкащанкою Денису просто було не можливо, тут же його добре знають...

Авжеж, саме тому він на черкащанці й одружився...)))
А всі, кому заздрість чорна не дає спати, вдартесь головою об стіну...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 АГОВ!!! 23.01.2012 11:42
Одружитися з черкащанкою Денису просто було не можливо, тут же його добре знають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Лесь 21.01.2012 20:40
Кам'яний дов***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100