«Прочерк» продовжує серію публікацій про черкащан, про яких заговорила вся Україні після виходу в ефір телевізійних шоу. На черзі – історія про Максима Оробця.

Його й так добре знають ті, хто цікавиться фітнесом. 

Та після шоу «Танцюють всі» його впізнають і як відмінного танцюриста. Цей свій талант він демонстрував у третьому сезоні цього шоу. Макс потрапив до двадцятки кращих танцівників, однак дійти до фіналу йому все ж таки не вдалося. Але якби йому запропонували взяти участь у цьому шоу заново, без вагань би погодився.

– Це великий досвід. Адже, коли ти в оточенні талановитих танцівників, так би мовити, свій серед своїх, то набагато швидше ростеш професійно. Це дуже круто. Тим більше, це великий досвід у телевізійному просторі, за який не потрібно платити гроші. Але вдруге потрапити туди майже неможливо.

Однак після шоу Макса й досі не покидає думка, що він до кінця не встиг показати себе, свій талант. Утім каже, що на шоу отримав не лише танцювальний досвід, а й артистичний.

– Бо то були не просто танці, а справжні постановки, де потрібно було грати певний образ, – зазначає в інтерв’ю «Молодіжці» Максим.

Тому навіть, коли Макс вилетів із «двадцятки», він не поїхав додому, а залишався до останнього, аж до фіналу.

– Шоу «Танцюють всі» – це не крапка у моєму житті, я не збираюся зупинятися на досягнутому. І тому зараз дуже активно беру участь у різноманітних змаганнях, – каже юнак.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 sergo 01.02.2012 20:17
иди в стриптизеры.может и найдеш себя :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 25.01.2012 14:07
З величезною втіхою завжди спостерігаю за розвитком молодих талановитих людей. Успіху Оробцям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 konoff 25.01.2012 00:49
Горжусь этой семьей!И Максимом и Оксаной!и особенно их мамой - Антониной Оробец!
Считаю,что ГОЛЛИВУД по ним плачет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100