реклама Делікат

Серед традиційних публікацій «Прочерку» про відомих черкащан історія нашої землячки, яка відзначилася в шоу «Інтуїція», що на «Новому каналі». 

Думка взяти участь в якомусь шоу в черкаської вчительки історії Ольги Мотуз виникала часто, але вона ніяк на це не наважувалася. Та, коли побачила кілька випусків нового шоу «Інтуїція», вирішила не проґавити момент і надіслала свою анкету на кастинг.

– Я часто відмовлялася від таких ідей. Та одного разу твердо вирішила: досить проходити повз можливості. Коли з’явився шанс взяти участь у кастингу «Інтуїції», вирішила мерщій їхати у Київ, – розповіла Ольга.

Суть цього шоу в тому, що головний герой (зазвичай хтось із відомих людей) на око мусить визначити, яку професію має кожен із 12 учасників. За це отримує грошову винагороду. Ользі, яка тоді працювала вчителькою історії в одній із черкаських шкіл, вдалося потрапити до числа дванадцяти. А відгадувати її професію та професію інших учасників випала нагода співачці Гайтані.



Зазвичай, учасників одягають в одяг відповідно до їхніх професій, однак того випуску, на який потрапила Ольга, все було інакше. Учасників одягнули у вбрання із колекції Антона Мухарського та Сніжани Єгорової.

– Ось так ускладнили завдання Гайтані, – пригадує дівчина. – Мою професію вона таки відгадала, але вже однією з останніх. Відверто кажучи, увесь час, поки йшли зйомки, страшенно хвилювалася. Взагалі не могла нічого їсти, лише коли зійшла зі сцени, змогла випити чашку чаю.

Шоу було кілька років тому, але в житті Ольги відіграло важливу роль. Бо після зйомок на всеукраїнському каналі дівчина перестала боятися камер. До того ж, це нові знайомства як із учасниками, так і з телевізійниками.

– А ще після таких шоу стаєш значно впевненішим у собі, та й популярність з’являється, на вулицях впізнавали. У школі учні значно більше почали поважати молоду викладачку, на уроках – ідеальна дисципліна, ніби підмінили дітей, – розповідає про наслідки шоу «Молодіжці» Ольга. – Відтоді минуло вже немало часу, а мене й досі впізнають. Ось нещодавно відпочивала в одній компанії в Києві й дуже здивувалася, коли незнайомі люди відразу мене впізнали. Але найголовнішим досягненням стало те, що моя 4-річна племінниця заявила, що хоче стати схожою на мене.

Оля й зараз міркує над тим, а чи не взяти участь у ще якомусь шоу. Тим паче, що вибір такий великий.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Olga 25.01.2012 16:05
Molodchinka!!!! Glavnoe zhelanie, vse vozmozhno. I primer rebyatichkam
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Play 23.01.2012 21:26
PRIYATNO!!!!!!! !!!!!!!!! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100