Завершує серію публікацій про черкащан, які «засвітились» у телепроектах провідних каналів країни, байкерське весілля в Умані. Журналіст Володимир Гамалиця ризикнув перетворити власне весілля на шоу. І наречену на це підмовив: вони стали учасниками шоу «Чотири весілля» на каналі «1+1» . 

Фото В’ячеслава Ромодана

Фото В’ячеслава Ромодана


Суть його проста: чотири весілля по черзі показують з телеекранів, а суддями є самі наречені, які одна одній виставляють бали за сукню, меню, ресторан та загальну атмосферу одруження. Перемагає та пара, яка набирає найбільше балів. Ось на такий екстрим зважилися й уманчани. 

Їхнє весілля взагалі відрізнялося оригінальністю, бо відбувалося у байкерському стилі. Навіть дощ, що йшов у день одруження, не завадив парі полонити знімальну групу. Вони одностайно зауважили, що весілля в Умані найкраще!

Однак суддівство все одно було в руках наречених. І хоч інші три красуні й оцінили весілля Ірини високими балами, однак для перемоги цього не вистачило.

У весільну подорож від каналу поїхала інша пара. Але Ірина та Володимир не впали у відчай, кажуть, що одруження у телевізійному форматі для них як бонус, своєрідна втеча від буденності.

– Зараз і так життя нелегке, а якщо нічого не робити, то можна і в депресію впасти, – так уже після шоу говорить в інтерв’ю «Молодіжці» подружжя. Та й популярності вони зажили.

– Коли приїздимо до Іри в село, то нас називають там знаменитостями, – каже Володимир Гамалиця.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100