реклама

реклама

Годинники яких марок та вартості обирають депутати Черкаської міськради, а також скільки їх мають у колекції читайте далі. 

– Це не оригінал, а дуже вдала копія. Теща подарувала на минулий день народження, – каже про свій годинник «Улісс Нардін» депутат Черкаської міськради Сергій Ткаченко. Одягнув його 21 січня у філармонію, де проходив третій щорічний благодійний бал «Зимова казка».
Депутат Черкаської міськради Сергій Ткаченко танцює на благодійному балу в обласній філармонії 21 січня. На руці у нього копія швейцарського годинника «Улісс Нардін». Фото: gazeta.ua

Депутат Черкаської міськради Сергій Ткаченко танцює на благодійному балу в обласній філармонії 21 січня. На руці у нього копія швейцарського годинника «Улісс Нардін». Фото: gazeta.ua

Оригінал коштує від $20 тис. Копію можна купити за 1,5 тис. грн.

– Годинники люблю. Перший мав у 10 років, лазив по дідівських закоморках і знайшов поламаний із червоною зіркою. Кажу: «Діду, відремонтуй!». Це був початок 1980-х. Я тоді такий модний у школу прийшов, – пригадує депутат.

Першого дорогого годинника отримав на 30-й день народження.

– Подарував кум, який тоді тільки переїхав у Київ будувати бізнес. Таким подарунком хотів і мене налаштувати на бізнесову хвилю. Той годинник коштував 100 доларів. Не пам’ятаю його марки. Я, коли побачив у магазині, подумав: «Нічого собі, любить мене кум!». Але ж ото недарма кажуть, що не можна дарувати годинники. Бо поносив два дні – й загубив його. Тепер, коли дарують годинники, даю гривню.

Ткаченко, який ще, до того ж, є підприємцем, директором садово-декоративного центру «Сад Мрій», зараз має дев’ять годинників.

– Електронний у стилі хай-тек, «Скелетон», є такий як у Путіна – «Зеніт», «Булґарі». Змінюю залежно від одягу: в спортзал один, під чорний костюм з чорним паском – інший. Оригінали дуже дорогі, тому не маю жодного.

Найдорожчий годинник Ткаченка коштує $500.

– Це водонепроникний «Брейтлін», який теща привезла з Китаю. Але я думаю, що можна було поторгуватися і збити ціну. Там дуже гарно передирають з оригіналу, найкращі підробки. Там же я купив «Зеніт». Десь у журналі прочитав, що в Путіна такий годинник, а коли побачив, то сподобався – із червоного золота, зі стрілками такими гострими.

В Україні депутат купує годинники за 80-100 грн.

– Подобаються ті годинники, що не зупиняються. Трохи лякаюся, як бачу, що зупинився. Глянув – і одразу хочеться бігти батарейку купувати. Зараз мрію про годинник моделі «Чорна ікра». Коли був торік у Китаї, побачив його на рекламному плакаті, навіть назви не запам’ятав. У магазинах його тоді ще не продавали. За дизайном він схожий на павутину.

22-річний депутат міської ради Нарек Казарян має шість годинників.

– Найчастіше одягаю «Польот» – це єдиний російський годинник зі швейцарським механізмом. Подарував мені його дядько в 11-му класі. На третьому курсі сім’я презентувала оригінал «Булґарі». Купив собі «Хаблот» у Черкасах за 2500 гривень.

35-річному депутату Черкаської міськради Марині Волошенко на Новий рік родичі подарували «Епос». Коштує 3-7 тис. грн.

– Хотіла такий давно. Грошей не віддавала за подарунок, бо не забобонна. Годинники вже дарують не перший раз і до розлуки це не призвело.

35-річний депутат Черкаської міськради Максим Булатецький журналісту «Газети по-українськи» розповів, що має «Касіо», який подарував товариш на день народження. Коштує годинник 1 тис. грн.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 sergo 08.02.2012 22:56
депутат Черкаської міськради Сергій Ткаченко.-типо он лох ?или все остальные?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Покемон 31.01.2012 16:01
Коня кують, а жаба і собі ногу підставляє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Fatigas 31.01.2012 10:09
Нищеброды...(:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сергій Слинько 30.01.2012 23:08
Неочікуваний матеріал) Ткаченко своїми підробками здивував) А от, що в Китаї якіснім годинники роблять, - факт, - особисто переконався. До них би ще гарні батерарейки ставили Черкаські кіоскові ремонтніки... А в спеціалізованих магазинах ціна, як на мене віджірвана від якості, тому батерейки краще брати в мегастайлі).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100