реклама

реклама

На Черкащині пройшов традиційний зимовий фестиваль байкерів «Замерзлі колеса». Через негоду і сильний мороз він став найбільш нечисленним за всю історію змагань, але на видовищність це не вплинуло.

Незважаючи на екстремальні умови – пронизливий вітер та 20 градусів морозу – учасники «Зимових коліс» вийшли на гонку.

Багато хто з учасників діставався до місця зльоту самотужки. Євген Хорошко, наприклад, приїхав з російського Бєлгорода, подолавши на «Дніпрі» майже півтисячі кілометрів. Зізнається: було дуже холодно.

– Ну, найголовніше – руки мерзнуть, а тіло – це треба показувати, – скільки одягнено. Якщо сюди покласти, то ось така купа буде, – показує відстань від землі до поясу учасник з Росії.

 

Загальний кілометраж траси – 11 км. Байкерам потрібно було на швидкість проїхати 6 кіл. Але, через те, що лісова дорога не роз’їжджена, мотоциклісти йшли майже наосліп 30-сантиметровим снігом.

Не витримавши навантаження, на першому ж колі з дистанції сходять три машини.

Трохи згодом залишають гонку ще два мотоцикли.

Першим приходить до фінішу киянин Сергій на своєму красені «КТМ – Ендуро» і, не злазячи з залізного коня, ділиться рецептом перемоги:

– Основне – це намагатися не впасти. Проти льоду ми шипами боремося, а от проти снігу боротися нічим, – посміхається він.

– Здоровим глуздом, – жартують колеги Сергія.

Станіслав Кухарчук, Павло Тимошенко, «Спорт в Подробицях», телеканал «Інтер»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100