реклама

реклама

Перетворитися у справжнього Амура на день всіх закоханих спробувало черкаське радіо «101 ДАЛМАТИН». Конкурс радіознайомств «Пора по парам» завершено. Стріли влучили у ціль.

IMG_6731_mini

 У радіостудії запалені свічки, стоять квіти, на стінах розвішано купу паперових сердечок, на вікні червона тюль, біля мікрофонів у невеличкій кімнаті ведучі «101 ДАЛМАТИН» Ольга Касьянова, Євгенія Левіна і  шість відчайдухів, які зважилися на побачення в ефірі. А почалося все ще місяць тому…

Романтичний антураж радіо-студії

Романтичний антураж радіо-студії

– На летючці сиділи і думали, яким нам зробити день святого Валентина. Минулого року у нас було і дерево кохання, і розіграш подарунків. Але пари ми не з’єднували. Місія заважка. Однак цього року вирішили ризикнути. Ми розробили анкети і оголосили початок проекту. За цей час на нашому сайті зареєструвалося 70 осіб хлопців і дівчат, які досі були одинаками. З них за допомогою психолога-практика Олени Васильченко відібрали шістьох і поєднали їх у пари, – каже головний редактор радіо «101 ДАЛМАТИН» Тетяна Лянна.

IMG_6771_mini

Пані Олена результатами романтичного експерименту задоволена і сподівається, що стосунки учасників поза радіостудією розвиватися будуть.

– Відбір був не дуже складним. Загалом ми дивилися на фотографії, анкети і з кожним особисто спілкувалися. Пари співпадали за спільними інтересами, за знаками зодіаку, за ініціативністю. Враховувалися бажання і симпатії кожного. Моя відповідальність у цьому проекті десь на 50%, все інше залежить від учасників. Оскільки це їхнє життя, їхнє спілкування, – зауважує вона.

Аліна та Олексій

Аліна та Олексій

А тим часом новостворені пари розпочали знайомство: хто рукостисканням, хто несміливими поглядами, хто усміхненими обличчями.

Дмитро розповідає про свої  перші враження: «Не можу сказати, що я зараз відчуваю. Хотів побачити насамперед дівчину. Це було б дивно, якби побачив не дівчину. Вона дуже гарна. Супер! Я радий». Ведучі кепкують з хлопців, які нібито дивляться в область декольте. Атмосфера напруження розвіюється. Пари розпочинають перевірку власної інтуїції та вміння відчувати один одного.

Дмитро та Юля

Дмитро та Юля

– Мені комфортно поряд з Аліною. Дуже приємна дівчина. Підтримує мене так. А далі я не знаю. Може це вона так на мікрофон працює, а тоді мітлу вділа і полетіла, – усміхаючись, зізнається учасник Олексій.

Поки на радіо час реклами, розпитуємо в «поєднаних Амуром» про мотиви участі у радіопобаченні.

– Я давно у цій сфері обертаюся, щось шукаю, на когось дивлюся. А ще не обійшлося без мого природного авантюризму, – каже Аліна.

Олег та Олександра

Олег та Олександра

Для іншої фіналістки проекту «Пора по парам» Олександри побачення наосліп важливе завдяки можливості познайомитися з новою людиною.

– У мене було величезне бажання зустріти нову людину. А також це пригоди. Те, що зараз відбувається тут, мене приємно вражає, дає такий прилив емоцій. Мені це подобається. Я нічого собі не планувала, вирішила просто насолоджуватися миттю. – Новий Сашин хлопець Олег додає, що зустрічаючи незнайомців «ти щось береш від них, щось віддаєш. І це найпрекрасніше».

Юля ж до участі у радіопобаченні спочатку ставилася скептично: «У мене не було цілі знайти собі половинку. Але тоді стало цікаво. Бо зрештою це нові емоції, нові відчуття, щось таке щире і правдиве».

IMG_6732_mini

А далі розпочалася боротьба за призи від спонсорів: солодощі, квитки у кіно, спортивні товари, романтичні вечері, процедури у студії краси.

IMG_6755_mini

Ірина Тітовська, що була із гостями студії на телефонному зв’язку, попросила учасників включити фантазію та порівняти свою половинку з чимось смачненьким. Найнесподіванішими асоціаціями стали порівняння з  кавою, пахлавою, незвичайним тортом, який всі хочуть спробувати, бананом у шоколаді, грецьким салатом та борщем. Остання страва настільки вразила Євгенію, одну з ведучих, що упродовж усього ефіру Олексія (якому адресовано такий комплімент) називала борщем.

Після того пари дуетом співали пісні, складали романтичні вірші та читали діалог із фільму «Кримінальне чтиво» різними інтонаціями. Учасники змагалися на рівних. Саме тому наприкінці ефіру ведучі спонтанно вигадали ще одне завдання – поділитися враженнями про те, що половинки відчувають один до одного. Ідеальною парою, згідно з голосуванням «далматинців», визначено Аліну та Олексія.

Пара-переможець

Пара-переможець

– Ми хотіли не просто звести цих людей на дві години. Ми щиро бажаємо, щоб пари дійсно мали якісь стосунки. Хоча б на нетривалий час, хоча б на років 20, 30, 40. Ми віримо у кохання! Якщо не з першого погляду, то з першого радіопобачення, – підсумувала ведуча «101 ДАЛМАТИН» Ольга Касьянова.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 молодці 16.02.2012 13:11
Далматинці - лідери по креативу серед медіа в Черкасах!!! Так тримати)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100