реклама

реклама

Коти, які катаються на черепасі, мандрують у ванній з водою, шкребуться у раковині і навіть «грають» на піаніно – стали першими героями нової телепрограми «Ваше домашнє відео» на телеканалі «Вікка».

mako5

 Про свого улюбленця – британця Арнольда кумедні відеокадри надіслала 10-річна Богдана. Вони – друзі з дворічним «стажем». Але хто більший бешкетник, – ще невідомо.

mako4 – Дещо дівчинка сама знімала, а деякі кадри, зрозуміло, дорослі, – розповідає автор і ведуча програми Марина Манго. – З усіх кадрів, які нам надійшли, мені він сподобався найбільше. Певно, тому, що сама люблю котів.

Наступний випуск програми глядачі можуть подивитися 21 лютого. Утім, які цікаві «домашні» зйомки  там покажуть, поки що секрет. Хоча, як зізнається Марина, серед відео є цікаві кадри про півторарічного хлопчика, якому дали посмакувати лимон.

– Батьки побачили подібний ролик в Інтернеті й вирішили «пригостити» лимоном свого синочка, – усміхається ведуча. – Я цей ролик також бачила і дійсно, в дітей виникають дуже кумедні емоції.

Звісно, подібні передачі про різноманітні «відеоприколи»  на телебаченні не новина. Однак, черкаські телекомпанії своїх глядачів таким ще не дивували.

Кіт - герой першої програми "Ваше домашнє відео"

Кіт - герой першої програми "Ваше домашнє відео"

– На центральні телеканали відсилати відео не кожен захоче. Багато хто подумає, що там воно просто загубиться. А в нас усе-таки ближче. Тим більше, що я зв’язуюся з кожним, хто надсилає нам відео, повідомляю, коли його покажуть на телеканалі. Ми хочемо, щоб глядач був не просто глядачем, а й долучився до процесу творення телебачення.

Надіслати результати своїх домашніх зйомок на програму  дуже просто. Треба лише завантажити відео на будь-який файлообмінник або в соціальну мережу (YouTube.com, vk.com, facebook.com, odnoklassniki.ru) і за допомогою спеціального вказівника на сайті vikka.ck.ua надіслати посилання, вказавши свої контакти.  Можна його і просто принести на телекомпанію.

– Здебільшого відео черкащани знімають на телефони або на фотоапарати. Дехто – на планшети.  Бо відеокамери мало хто використовує, – розповідає ведуча. – Поки що нам надходять лише сюжети про тварин і про дітей. Просто зафільмованих кумедних випадків ще не надсилали. З авторами сюжетів я намагаюся поспілкуватися, розпитати про їхніх героїв.

Марина Манго здобула популярність як ведуча програми "Стильне життя". Тепер опікується новим амбіційним проектом "ВІККИ"

Марина Манго здобула популярність як ведуча програми "Стильне життя". Тепер опікується новим амбіційним проектом "ВІККИ"

Надалі, каже Марина, сюжети намагатимуться групувати в тематичні програми. Усім учасникам ТРК «Вікка» обіцяє заохочувальні призи – сувенірну продукцію від телекомпанії. А вже на переможців чекатимуть більш вартісні подарунки.

– Нашою новою програмою вже зацікавилися користувачі соціальних мереж. Запитують, що знімати, чим знімати, які сюжети викличуть інтерес, – зізнається Марина.

Багато хто, до речі, цікавиться і тим, чому вже немає програми «Стильне життя», незмінною ведучою якої також була Марина Манго. Утім, сподіваються телевізійники, нова програма викличе серед глядачів не менший інтерес. Тим паче, що її співавтором може стати кожен.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Віталіна 22.02.2012 18:06
Прикольні котики! Побільше б таких веселих передач. Обовязково зазніму на телефон свого улюбленця Барсіка, може, і його по теліку покажуть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Стиль 21.02.2012 20:04
Маринко, така програма вже є на Росі, Ви просто повторили, дещо змінивши. Оце так стиль у Вас!!!)) Хіба ж так можна, та і не для вас дитячі ролики, Ви ж доросла!!!))) Невже ідей не має більше!!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 правда 17.02.2012 22:31
але там подібне відео у конкретній рубриці і лише про тварин
http://www.youtube.com/watch?v=l3oNvS0n-Dc&feature=player_embedded#!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 правда 17.02.2012 22:06
"Звісно, подібні передачі про різноманітні «відеоприколи» на телебаченні не новина. Однак, черкаські телекомпанії своїх глядачів таким ще не дивували"

На телеканалі "Рось" є програма "Вухаті та хвостаті", де вже не перший місяць показують такі "відеоприколи". Більше того проводять різноманітні конкурси :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 відеоман 17.02.2012 14:28
стильне домашнє відео)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100