Співачка зі Сміли Наталія Пічкур цими вихідними потрапила вже до чвертьфіналу вокального телешоу «Голос країни-2», що на каналі «1+1».

Нагадаємо, що смілянка ще у січні вразила своїм співом під час «сліпого» прослуховування усіх зіркових тренерів проекту. Тоді дівчина обрала команду співачки Валерії.

Перед виступом у прямому ефірі цього тижня дівчина приїхала на Черкащину, щоб провідати бабусю та набратися сил для подальшої боротьби у шоу:

– Київ трішки «грузить», – пояснила Наталія. – Шалений столичний ритм «забиває». А тут – абсолютна свобода.

Тато дівчини Василь Іванович говорить, що вокальний потенціал у дочки – з дитинства:


– Із старшою дочкою вона завжди влаштовувала концерти. Щоб співати, дівчата ставали на лежанку, дідусь оголошував їхній виступ: «Виступають заслужені артисти»  і вони у це вірили. Ми були задоволені, – пригадує батько

За бездоганне виконання Наталею пісні Мірей Матьє «Pardonne-Moi Ce Caprice d'Enfant» зірковий наставник учасниці телешоу Валерія залишила місце за дівчиною у чвертьфіналі.


– Наталія цілеспрямована, як  і я, і мені в ній це дуже подобається, – перераховувала кращі якості співачки Валерія. – В ній «живе» відмінниця і мені також це дуже імпонує. Сьогодні вона мене дуже порадувала, все було просто супер.

Співачка Діана Арбєніна запевнила, що, коли почує авторські пісні у виконанні Наталії, ні з ким її не сплутає.

– Ви просто неперевершено співали! – захоплювалася вона смілянкою. – Не прагніть поїхати в незвідані далі, залишайтеся тут, співайте в Україні.



Олег Скрипка після виступу дівчини сказав, що йому складно бути об’єктивним:

– Ви, Наталі, – безпардонно неперевершені. Ви співаєте краще за оригінали. У вас немає акценту, ви відчуваєте стиль і ззовні, і внутрішньо. У вас є сила. Якщо у мене буде можливість, я зроблю українсько-французьке кабаре і вас обов'язково запрошу, – пообіцяв Скрипка.

Далі черга говорити компліменти дійшла і до Олександра Пономарьова:

– Я хочу, щоб ви вчили або мене, або моїх дітей, бо ви дуже гарно співаєте. Ваш виступ був лаконічним, але повністю вас розкрив, – додав він.



Уже цієї неділі Наталія боротиметься за місце у фіналі вокального шоу країни.

ТУТ можна переглянути виступ Наталії Пічкур. 

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Антитабачник 17.04.2012 08:50
Цитую комуніст:
недолугих в-Табачника-тицькуючих

А при чому тут Микола Янович? :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 комуніст 15.04.2012 09:39
Молодець! Приємно, що про Черкащину дізнаються не лише "завдяки" її корупції та недолугих букето-в-Табачника-тицькуючих дівчаток!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100