Четверо брейкдансерів із Черкас, знявши відео, зайняли 3 місце і виграли квитки на закритий концерт відомого гурту LMFAO.


Конкурс на найкраще відзнятий ролик на пісню «Party Rock Anthem» LMFAO організували ведучий Інтернет-передачі «This is Хорошo» Стас Давидов та HP Music Club.

У ньому взяли участь і черкащани Андрій Коваленко, Євгеній Хілай, Богдан Рублевський та Влад Патока. Хлопці познайомились два роки тому у Школі танцю Коваленка.

Женя першим дізнався про конкурс, адже є постійним глядачем програми «TiX». Хлопець запропонував своєму другу Андрію взяти участь.

– Спочатку ми не розраховували на перемогу. Нам просто приносив задоволення сам процес зйомки, – говорить Женя Хілай.

Участь у конкурсі взяло більше 200 команд із різних куточків світу. За перші 3 місця учасники отримували квитки на LMFAO. Найяскравіші кліпи на пісню включили до спільного ролику.

 

За словами організаторів, переможців визначали за оцінками журі та кількістю переглядів. Черкаські хлопці з останнім не дуже згодні:

– Спочатку наше відео не відзначалось популярністю. Переглядів було лише пару сотень. Якби місця обирали за кількістю переглядів, ми б у трійку не увійшли. Там було відео, яке переглянуло близько 15 тисяч людей, але ніякого місця вони не посіли.

Сьогодні ж, після оголошення результатів, відео черкащан має майже 30 000 переглядів та багато приємних коментарів.

Хоча Женя та Андрій зізнаються: поки що на вулицях їх не впізнають та автографів не просять. Це не дивує, адже глядачами «This is Хорошo» є у більшій мірі росіяни.

Хлопці знімали відео 2 дні у дуже холодну погоду. У перший день один із учасників Влад захворів, тому брейкдансерам довелось його замінити на Богдана. Кліп знімали навпроти Центрального ринку.


Спочатку ми хотіли зняти в «Екваторі», але організатори нам заборонили. Мовляв, треба писати листа до Києва і чекати результатів з місяць. Шкода, що у нас немає спеціальних брейк-майданчиків. Все тому, що у Черкасах дуже мало людей, зацікавлених у цьому, – коментує нюанси зйомок Андрій. Першим новину про перемогу дізнався Андрій, прочитавши це у соціальних мережах. Хлопець відразу подзвонив до Євгена, якому на YouTube вже прийшов лист від «TiX» з умовами поїздки на концерт до Москви:

– Я спочатку навіть не зрозумів, що там було написано, бо був сонний. Організатори уточнювали дані, навіть просили кілька фото зі зйомок. Потім прислали штрих-код, за яким ми й потрапили в клуб. Але за нашу перемогу більше раділи, мабуть, мами, ніж ми. Вони дуже пишались нами, – каже Женя.

Результати хлопцям надіслали у понеділок зранку, а концерт був вже у вівторок.

– Це була шалена метушня. За пару годин треба зібратись, купити щось поїсти, поміняти гривні на рублі, знайти житло… – розповідає Андрій.

У Москву поїхали не всі четверо, а лише удвох: Андрій та Женя.

– Діяти потрібно було швидко. Владу та Богдану ми, на жаль, не могли додзвонитись. У них були вимкнені телефони, тому нам довелося їхати самим, – розповідає Женя.

За перші 3 місця учасники отримували квитки на LMFAO.

За перші 3 місця учасники отримували квитки на LMFAO.

– Концерт – просто вау. Класно було навіть поїхати у саму Москву, піти ось у такий клуб «Arena Moscow». Спецефекти, живий звук… Було круто побачити самих виконавців. Шкода лише, що не було танцівників «Квест крю», які знімаються у них в кліпах, – ділиться враженнями Андрій Коваленко.

Женя та Андрій беруть участь у таких конкурсах вже не вперше. Зокрема, хлопці нещодавно фотографувались у жанрі «планкинг» (лицем донизу) для проекту від сайту Mobile.ru, у якому Андрій здобув перемогу:

– Зараз ми відходимо ще від цієї поїздки, бо трохи захворіли. Але вже скоро займемось пошуком нових цікавих проектів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Льоха 29.05.2012 22:05
Люди ви шо радийте
:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #3 karmen 23.04.2012 10:50
Нічого особливого,так крутять брейк сотні черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Вася 22.04.2012 23:28
відомого гурту LMFAO??????????

перший раз чую :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Даниїл 21.04.2012 21:20
Круто 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100