У Кіровоградському дендропарку розцвіли сотні тисяч тюльпанів.


– Родзинка нашої колекції – це різноманіття сортів, висаджених щороку в нові композиції. Ми відстежуємо всі новинки тюльпанів, які виводять селекціонери в різних куточках світу, і представляємо кращі з сортів у Кіровоградському дендропарку, – розповідає генеральний директор Корпорації «ХХІ століття» Лариса Онул.


У цьому році всі гості парку зможуть помилуватися цілими витворами мистецтв, «намальованими» тюльпанами: весільну алею, веселку, сонячний день тощо. Вхід до парку безкоштовний.


Радить подивитися на тюльпани в Кіровограді і депутат Черкаської міської ради, керівник Черкаського садового центру «Сад мрій» Сергій Ткаченко. Проте перед цим радить черкащанам відвідати Пагорб Слави, де одночасно зацвіли три тисячі тюльпанів.

– Це така неймовірна краса. Раджу всім швидше подивитися на це диво, доки через спеку не осипалися пелюстки! – говорить із захопленням Сергій Володимирович. 

З тисячі тюльпанів, що зацвіли на Пагорбі Слави. Фото Сергія Ткаченка, опубліковане в соцмережі Facebook

З тисячі тюльпанів, що зацвіли на Пагорбі Слави. Фото Сергія Ткаченка, опубліковане в соцмережі Facebook


реклама

Коментарі  

 
+3 #2 саша 29.04.2012 21:16
а у нас и смотреть неначто... коммерсанты у власти, вот и получаем город ларьков, разбитых дорог и аттракционов на каждом углу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Елена 29.04.2012 18:41
Очень красивые тюльпаны на Холме Славы, но в Кировограде-как в Голландии, такая сказочная кравсота!Если б нам перенять этот опыт и сделать СВОЮ сказку! Я не думаю, что тюльпаны стоят огромных денег! Представьте, как было бы красиво у нас в городе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100