Цими вихідними в Черкасах відбувся п'ятий міжнародний молодіжний етнофестиваль «Трипільські зорі», інформує «Інтерфакс-Україна».


Фестиваль проходив в Долині троянд біля Дніпра. На нього з'їхалися майстри з усієї Україні. Для відвідувачів проводились безкоштовні майстер-класи: усі охочі могли навчитися робити ляльку-мотанку, ліпити з глини, стріляти з лука, виготовляти скляні скульптури і танцювати ірландські танці.



Крім того, біля Дніпра розбили козацький табір, де молодь могла зануритися в атмосферу козацтва – пограти в футбол в шароварах, повчитися прийомів бойового гопака і взяти участь в «Аукціоні щедрості», де ціну на кожну річ не збільшували, а навпаки  зменшували після кожного кроку аукціону.

 

У фестивалі взяв участь казкар Сашко Лірник (Олександр Власюк), який розповідав цікаві оповідання та казки. Також пізно вночі черкащанам показували кіно. Група «Фолькнери» привезла дві аматорські стрічки, які розповідають про те, як музиканти на велосипедах об'їхали всю Україну, збираючи фольклорні записи. Також демонструвалася стрічка про Черкаси.


У програмі фестивалю були виступи етногруп «Фолькнери», «Ефект метелика», «Кораллі», «ДримбаДаДзига» та багатьох інших.





Фото: punckt.com.ua

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 святун 01.06.2012 17:40
свято таке собі, на любителя((( але організатори стараються, по спонсорах бігають, вклоняються... гібкость і прогібкость у наш час має велику роль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Олег 31.05.2012 00:36
Було класно. Мені сподобалось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 29.05.2012 16:11
Молодці дівчата! Наполегливо розкручують подію. Дальших успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100