Торговельна марка «Рудь» спільно з черкаською компанією-дистриб’ютором «Ходак» влаштували в Черкасах на Соборній площі свято морозива.

Черкащани мали змоги покуштувати різні види цього солодкого продукту. Організатори підготувалися ретельно, адже на таких святах з’їдається від сотень кілограмів до декількох тонн продукту.

– Усе залежиться від настрою дітей та від погоди, – посміхнувся генеральний директор черкаського товариства «Ходак» Володимир Ходак.


Найбільше, за його словами, черкащани люблять «100-відсоткове морозиво» цієї марки, морозиво на паличці в шоколадній глазурі та в стаканчиках.

– Я, наприклад, полюбляю перший із перелічених видів, – зазначив Володимир Анатолійович.

Своїми смаковими уподобаннями поділилися і зіркові гості свята – бронзові призери шоу «Танцюють всі. Повернення героїв» Ілона Гвоздьова та Роман Дмитрик, учасник шоу «Х-фактор» Дмитро Скалозубов та учасниця фестивалю «Нова хвиля-2011» Рената Штіфель.

– Хоч я і доволі рідко споживаю морозиво, але дуже люблю дитяче в стаканчиках, – розповів Дмитро. – Воно мені нагадує смак дитинства. Крім того, коли їси це морозиво, розумієш, що після 2-3 пачок з тобою нічого не трапиться.

– Нам, співакам, не дуже можна споживати морозиво, – приєдналася до слів колеги Рената. – Але коли ми трішки скуштуємо і виходимо відразу на сцену, із нашим голосом нічого не трапляється.

На відміну від співаків, танцівники не мають жодних обмежень щодо споживання морозива.

– Зайві калорії в нашій професії не загрожують: морозива можна їсти дуже багато і не боятися ні за горло, ні за фігуру. Вийшли, станцювали, поїли –і все прекрасно, – пояснила Ілона.


Крім того, в коментарі «Прочерку» танцівниця зізналася, що саме через виступ у Черкасах на місяць відклала свої обіцянки з головою поринути в сімейне життя:

– Після завершення проекту «Танцюють всі. Повернення героїв» я говорила, що хочу знайти час на сімейне життя, але тоді Черкаси вже були в гастрольному графіку і ми з Ромою підтвердили нашу участь. Тому ще червень – і сімейне життя. Обіцяю! – запевнила, сміючись, Ілона. – У липні я вже буду вся в родині, дітях – не своїх, щоправда, поки що.


Цього дня, крім виступів зірок, організатори підготували для черкащан декілька подарунків: на площі міста встановили для маленьких гостей свята батутне містечко, атракціони, куточки дитячої творчості тощо. Під час заходу діяла спеціальна валюта для розваг – «рудики». Її черкащани могли отримати, обмінявши упаковки від морозива.

– На «рудики» дітвора могла пограти в рухливі ігри, зробити аквагрим (який після виходу на екрани фільму «Аватар» став особливо популярним), тату, взяти участь у різних видах творчості – малюванні чи ліпленні, – розповіла начальник відділу маркетингу та реклами компанії «Рудь» Людмила Юрківська.


За її словами, запроваджена тематична валюта допомагає дітям стати фінансово обізнаними, оскільки дитина вчиться самостійно розпоряджатися коштами.

Також до свята компанія розробила спеціальну сувенірну продукцію. Крім традиційних ручок та блокнотів, маленькі черкащани отримали пазли відповідно до свого віку чи розклади для уроків та занять.

Такі свята цього року пройдуть 40 разів у 34 містах України. Головна їхня мета полягає у тому, щоб ТМ «Рудь» асоціювалася не тільки із смачним і вишуканим продуктом, а й із певною соціальною відповідальністю.

Фото: svyato.rud.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100