реклама

реклама

У переддень державного свята, Дня Конституції, до Палацу молоді 5 черкаських рок-гурів «прикотили» «Рок-візок». Для черкаської молоді відіграли свої міні-концерти «Пора року», «Невод», «RollerGenoa», «Deplition» та «Пріорат». Такий подарунок для черкащан зробили до Дня молоді. «Прочерк» теж побував на відкритті фестивалю та дізнався про все із перших вуст.


Фестиваль рок-музики «Рок-візок» проходить у Черкасах вже вдесяте. Цього року він має свої особливості, його розділили на 2 дні. Глядачі приходили сюди, щоб відкрити для себе нові гурти та насолодитись улюбленою музикою.

Першими «розігріти» публіку вийшли хлопці з гурту «Пора року». І їм це вдалося – вже з перших хвилин до сцени підбігли шанувальники, які підспівували та пританцьовували у такт музиці.

– Ми брали участь і в минулорічному «Рок-візку». Цьогорічний фестиваль порадував гарною організацією та вдалою рекламою. Людей прийшло чимало, зазвичай на рок-концерті їх набагато менше… – розповів Костянтин Поздняков, соло-гітарист гурту «Пора року».


З кожною годиною прибуває все більше людей. Публіка починає усе активніше танцювати та підспівувати. Дехто сидить і насолоджується музикою. Сюди прийшли і відвідувачі випадкові:

– Я просто йшла повз, почула гучну музику, вирішила підійти. Про те, що буде такий концерт не чула. Такі фестивалі у нас бувають не часто, лише на великі свята або відкриття, – розповідає Катя, яка стоїть скраєчку з мамою.

Дівчина з помаранчевими дредами, Світлана, свого життя без року не уявляє, на цей фестиваль приходить щорічно:

– Я прийшла сюди подивитись на визначені гурти, які мені подобаються. Тут мої знайомі грають. Сьогодні мені більше подобається озвучка, ніж минулого року.




– Здивувало те, що до самого концерту толком ніхто не знав, хто виступатиме на фестивалі. Не було ніде списку, хто братиме участь. Але зараз я вже знаю, що сьогодні тут виступатимуть дуже круті гурти. Враження приємні, гарна атмосфера, окремий «респект» ведучим, – ділиться з «Прочерком» своїми враженнями студент філологічного факультету, а також автор текстів однієї з груп Олександр Стрельчук.

Дехто приходив на підтримку гуртів, з друзями або навіть сім’ями. Серед останніх і Зоя Андріївна, яку привели на концерт 3 внучки:

– Фестиваль подобається, я живу у цьому районі. У нас тут таке не часто… Внучки захотіли і я пішла. Вони сюди аж з Росії приїхали! – зазначає Зоя Андріївна.

 


За словами директора Палацу молоді та співорганізатора фестивалю Ольги Сисоєвої про те, чи вдався фестиваль судити можна буде вже на другий день фестивалю, по завершенню. Переконана, такий фестиваль тут не востаннє:

– Для Південно-західного району Палац молоді – єдине місце, де може зібрати стільки людей. Будемо розвивати його далі. Зокрема, скоро стартує новий фестиваль під назвою «Новий формат», там, крім року, будуть і інші напрямки, – розповідає Ольга Сисоєва.


Завершився фестиваль наступного дня, 28 червня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 Злой 02.07.2012 15:19
Замечательное фото №5 - молодой человек с пивком.
Одарич запретил продажу алкоголя после 22.00, мол -Что бы молодежь меньше употребляла. Но это не помеха, можно и днем "употребить", да еще под музычку. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100