реклама

реклама

З нагоди Міжнародного жіночого дня Служба судової охорони Черкащини у межах проєкту #ЖінкиССО_хтовони знайомить вас із сильними жінками – черкащанками, які з честю і гордістю відповідально несуть щоденну службу і поєднують в собі рішучість та незалежність, енергійність та креативність, жіночність та загадковість, відданість справі та професіоналізм.

1

Знайомтесь, Яна Білецька уже більше року поповнює свій багаж знань та життєвого досвіду на посаді контролера ІІ категорії Першого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Саме за час служби Яна здійснила свою давню мрію – отримала водійське посвідчення та навчилася водити авто. Наступний крок до нових вершин планує здійснити найближчим часом – придбати власний автомобіль та вирушити у пригодницькі мандри різними країнами світу. У вільний від роботи час дівчина реалізовує себе у фотографуванні, планує зайнятися цим професійно.

Кредо її життя є поштовхом вперед до самореалізації як професіонала своєї справи: «Кожен живе для себе, але служить іншим!».

Вона вважає, що саме на службі кожна жінка може себе в повній мірі реалізувати та загартувати як справжній боєць по життю: «У цивільному житті все просто: ти закрився у своїй квартирі і все, а на службі ти є важливою ланкою, адже від твоїх рішень і вчинків залежить безпека інших людей – тут вже немає права на помилку».

2

Олена Яценко – контролер ІІ категорії Першого підрозділу охорони Територіального управління служби судової охорони у Черкаській області. Головним принципом її життя є красномовний вислів американського боксера Мухаммеда Алі: «Чемпіонами стають не в тренажерних залах. Тому щоб стати чемпіоном потрібно починати глибоко з середини – з бажання, мрії і чіткого уявлення свого успіху».

Олена пригадує, що найцікавішим фактом з її робочих буднів були навчальні стрільби, що допомогло їй здобути новий досвід, знання, емоції. Жінка переконана, що саме робота в Службі судової охорони допомагає їй ставати більш рішучою, організованою та фізично і психологічно витривалою.

Свою сім’ю Олена вважає талісманом у будь-яких життєвих ситуаціях. Саме найрідніші – чоловік і син – є тим стимулом, який веде молоду жінку до професійної самореалізації та підкорення нових вершин, а вирощування квітів допомагає отримувати естетичне задоволення від життя.

«Завжди вірте в свої здібності. Без скромної, але розумної впевненості у своїх силах ви не зможете стати успішним чи щасливим!», - радить Олена.

3  

Олександра Зам'ятіна. Уже майже рік як Олександра працює на посаді контролера ІІ категорії Першого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області. Пригадуючи свій перший робочий день несення служби, вважає що свій професійний вибір зробила невипадково. Адже завдяки підтримці та допомозі колег по службі щодня отримує надзвичайно важливий досвід щодо спілкування з людьми, загартування мужності та витривалості, розкриває власний внутрішній потенціал.

Найзаповітнішою мрією для Олександри є – щастя та здоров’я найрідніших. Вона переконана, що окрім сім’ї та роботи, саме її хобі – танці, сприяють повній реалізації як особистості та є рушійною силою вперед.

На її думку: «Життя – це можливість, використовуйте її, життя – це мрія, здійсніть її, життя – це виклик, зустріньтеся з ним, життя – це обов’язок, виконайте його, життя – це боротьба, прийміть її, життя – це вдача, піймайте її, життя надто коштовне – борітеся за нього».

4

Вікторія Павлич працює в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Черкаській області та обіймає посаду контролера ІІ категорії Першого підрозділу охорони. Саме на минулорічний день народження Вікторія була призначена на посаду, що і вважає подарунком долі.

Вікторія переконана, що саме щоденне несення служби допомагає їй йти вперед, долати перешкоди та бути прикладом для наслідування своїм дітям. Для розвантаження у вільний від роботи час молода жінка займається рукоділлям. Вважає, що саме подарунок, зроблений власноруч від душі, приносить найбільше задоволення і є найціннішим. Цьому навчила і своїх дітей, тому вони щороку, з нагоди жіночого дня, радують найріднішу виготовленими власноруч сюрпризами.

«Я б порадила всім не відвертатися від власних мрій, більше довіряти собі, а не чужим баченням, і якщо вже відчуваєш, що це твоє, не шкодувати часу на навчання», - впевнено стверджує Вікторія.

5  

Марія Шахлярова. Перебуваючи на посаді контролера ІІ категорії Першого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області протягом одного року у Марії розпочався новий етап у житті. Завдяки роботі, яка вимагає витривалості, рішучості, зібраності та сили молода жінка почала активно займатися спортом та підтримувати свою фізичну форму в гарному стані.

Роботу на службі, без перебільшення, вважає своєю другою сім’єю,  ніколи не зупиняється на досягнутому, працює із задоволенням та самовдосконалюється. Окрім занять спортом, достатньо часу приділяє малюванню, що на її думку допомагає розвивати пам'ять, сприйняття та формувати естетичну уяву. Найближчим часом планує здійснити свою заповітну мрію – подорож на автомобілі по Європі.

«Вірте в себе. Зробіть себе такою, щоб щасливо прожити все своє життя. Створіть велику частину себе, роздуваючи потаємні крихітні іскри своїх здібностей в багаття досягнень», - побажала всім Марія.

6
  

Олександра Колесникова. Саме на посаді контролера ІІ категорії Першого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області Олександра переконалася, що «Все вже добре, а буде ще краще». Вона вважає, що на службі швидко навчилась приймати рішення, бути стресостійкою та комунікабельною, що так необхідно в нашому стрімкому ритмі життя ХХІ століття.

Її список бажань постійно розширюється, але найголовніше завжди лишається в серці, думках та мріях – це бачити здоровими та щасливими найрідніших. А ще, вона планує найближчим часом стрибнути з парашута.

До роботи у Службі судової охорони Олександра займалася спортом та працювала тренером в тренажерній залі. Загартованість життям, витривалість та вміння зберігати рівновагу, не тільки під час вправ, але й по життю почерпнула зі сфери спорту, що стало в нагоді в її подальших професійних сходинках.

За її словами «Мудра жінка – це та, яка завжди знає, що потрібно, знає, як діяти в тій чи іншій ситуації, вміє відпускати зайве і найголовніше – вона ніколи не боїться помилитись, адже розуміє, що саме помилки, творять її досвід». На шляху до успіх вона всім радить наслідувати слова французького діяча Шарля де Голя, який казав: «Обирайте найважчий шлях –  на ньому ви не зустрінете конкурентів».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100