реклама

реклама

20 квітня у Черкаському художньому музеї презентовано виставку робіт студентів відділення «Дизайн». Ця виставка є ювілейною, оскільки проходить у рамках святкування 55-річчя створення Черкаського державного бізнес-коледжу.


DSC_0113

В кінці 1996 року Черкаський державний бізнес-коледж отримав дозвіл Міносвіти на відкриття спеціальності «Дизайн». На той час це перший вищий навчальний заклад в області, який зорієнтувався на підготовку спеціалістів такого профілю.

При формуванні експозиції виставки акцент був зроблений на демонструванні творчих досягнень студентів, що є тими кроками, які роблять молоді фахівці на шляху до своєї майстерності. До уваги глядачів представлені яскраві, цікаві роботи з таких дисциплін: «Дизайн-проєктування», «Образотворче мистецтво», «Шрифти», «Фотосправа», «Макетування».

DSC_0117

За роки існування спеціальності «Дизайн» у Черкаському державному бізнес-коледжі були створені власні традиції, методики. Студенти набувають навички розробки систем єдиної візуальної ідентифікації, дизайн-проєктів, плакатів, виготовлення макетів та пакування, створення художніх фоторобіт, шрифтових композицій та авторських шрифтів, мають можливість розвивати та втілювати власні ідеї у творчих проєктах.

DSC_0119

У формуванні високих естетичних уподобань, смаків та ідеалів велику роль відіграють викладачі відділення. Усі вони досвідчені педагоги, професіонали, знані в мистецьких колах творчі особистості.

DSC_0201

Якоюсь мірою виставка є звітом про напрацьовані традиції.

Виставка діє до 07 травня 2021 року.

DSC_0185

Про це повідомляє пресслужба Черкаського державного бізнес-коледжу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100